اخبار و رویدادها: درخشش عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در بین برترین پژوهشگران دنیا

درخشش عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در بین برترین پژوهشگران دنیا
یکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱- ۰۸:۵۹:۴۳

درخشش عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در بین برترین پژوهشگران دنیا

محمدحسین احمدی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مكانيك دانشگاه صنعتی شاهرود با بیش از 200 اثر به عنوان دانشمند ایرانی برای دومین سال متوالی در بین برترین پژوهشگران و جزء دانشمندان یکدهم درصد دنیا درخشید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، محمدحسین احمدی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مكانيك  این دانشگاه با بیش از200  اثر به عنوان دانشمند ایرانی برای دومین سال متوالی در بین برترین پژوهشگران دنیا درخشید.

پایگاه علمی clarivate از درخشش 13 دانشمند ایرانی در بین برترین پژوهشگران دنیا خبر داد که دکتر محمد حسین احمدی عضو هیأت علمی مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود یکی از این افراد است.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به ایشان و جامعه دانشگاهی تبریک گفته تداوم کسب توفیقات علمی این استاد بزرگوار را آرزومند است.

photo_2022-11-20_08-30-02

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #برترین پژوهشگران #دکتر احمدی...2