اخبار و رویدادها: اطلاعیه فرهنگی(1): فعال شدن سامانه نقل و انتقال دانشجويان شاهد وايثارگر برای مقطع كاردانی ، كارشناسی

شنبه ۲ مهر ۱۴۰۱- ۱۴:۰۷:۱۸

فعال شدن سامانه نقل و انتقال دانشجويان شاهد وايثارگر براي مقطع كارداني ، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي پيوسته جهت ورودي هاي سال تحصيلي 02 ـ 1401 ( ورودي جديد )

به اطلاع می رساند سامانه نقل وانتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر از روز پنجشنبه مورخ 1401/06/31 لغایت 1401/07/09 به مدت یك هفته جهت ثبت درخواست دانشجویان شاهد و ایثارگر واجد شرایط متقاضی انتقال و میهمانی برای مقطع كاردانی ، كارشناسی ناپیوسته و كارشناسی پیوسته ورودی سال تحصیلی 02 ـ 1401 (ورودی های جدید ) فعال می باشد، با توجه به اینكه امكان بررسی درخواست های خارج از سامانه به هیچ عنوان وجود ندارد ، دانشجویان متقاضی انتقال و یا میهمانی می بایست پس از ثبت نام در دانشگاه های مبدا ( پذیرفته شده ) با مراجعه به سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان ( portal.saorg.ir ) نسبت به ثبت درخواست و دریافت كد رهگیری اقدام و نتیجه بررسی را در زمان مقرر ازطریق همان سایت مشاهده نمایند.

اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه صنعتی شاهرود

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #سامانه نقل وانتقال #دانشجویان شاهد وایثارگر...2