اخبار و رویدادها: سیزدهمین دوره اعطای جایزه ملی محیط زیست

سیزدهمین دوره اعطای جایزه ملی محیط زیست

سیزدهمین دوره اعطای جایزه ملی محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست اسفند 1401

به نام خدا

بدینوسیله به اطلاع می رساند سیزدهمین دوره اعطای جایزه محیط زیست به منظور شناسایی و قدردانی از فعالیت های ارزنده افراد حقیقی و حقوقی مطابق با فراخوان و با محورهای ابداعات، خلاقیت ها و ابتکارات، ارایه طرح های کاربردی جهت نجات گونه های کمیاب، مطالعات و تحقیقات ارزشمند و موثر، اعطاء کمک های قابل توجه و .... توسط سازمان حفاظت محیط زیست کشور برگزار می گردد.

مدارک لازم و مهلت ارسال:

1. تکمیل فرم درخواست
  2. خلاصه فعالیت انجام شده در یک صفحه، مدارک، مستندات، عکس ها، نقشه ها، و یا سایر اسناد مرتبط
  3. یک قطعه عکس 3 در 4 برای اشخاص حقیقی
  4. کپی شناسنامه و کارت ملی

مقاضیان می بایست ضمن ارسال تصویر مدارک به آدرس ایمیل jayezemeli@doe.ir اصل مدارک را حداکثر تا تاریخ 15 مهر 1401 به دبیرخانه جایزه ملی محیط زیست به آدرس بزرگراه شهید حکیم، بین شیخ فضل الله نوری و یادگار امام، پارک طبیعت پردیسان، سازمان حفاظت محیط زیست، معاونت آموزش و مشارکت های مردمی، دبیرخانه جایزه ملی محیط زیست ارسال نمایند.

در ضمن جهت دستیابی به متن کامل فراخوان می توانید به سایت دانشگاه صنعتی شاهرود به آدرس دانشگاه صنعتی شاهرود/دانشکده کشاورزی/اعلانات و چارت آموزشی/تابلو اعلانات/سیزدهمین دوره اعطای جایزه محیط زیست مراجعه فرمایید.