اخبار و رویدادها: برگزاری نشست هم اندیشی راهکار‌های تحقق شعار سال در دانشگاه صنعتی شاهرود.

برگزاری نشست هم اندیشی راهکار‌های تحقق شعار سال در دانشگاه صنعتی شاهرود.
شنبه ۴ تیر ۱۴۰۱- ۰۹:۵۲:۰۵

برگزاری نشست هم اندیشی راهکار‌های تحقق شعار سال در دانشگاه صنعتی شاهرود.

نشست هم اندیشی راهکار‌های تحقق شعار سال ۱۴۰۱ به مناسبت سالروز شهادت دکتر چمران و گرامیداشت روز بسیج اساتید در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، نشست هم اندیشی به مناسبت گرامیداشت روز بسیج اساتید با محوریت، بررسی راهکار‌ها تحقق شعار سال ۱۴۰۱ «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی» و با حضور اساتید مراکز آموزشی، تحقیقاتی و مسئولین اجرايي شهرستان‌ شاهرود، عصر روز چهارشنبه ۱ تیر ماه جاری در سالن اجتماعات کوثر این دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدا این مراسم که به همت کانون بسیج اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد، پس از تلاوت قرآن، پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و بیان عناوین جلسه توسط دکتر حمید حسن پور عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه، دکتر مرتضی ایزدی فرد سرپرست دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین و تبریک این مناسبت به بیان توضیحاتی در خصوص اهمیت این روز و برگزاری جلسه فوق پرداخت.

در ادامه دکتر محسن نظری عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه و همچنین رییس پارک علم و فناوری استان سمنان، به ارایه مفصلی از وضعیت فعلی حوزه علم و فناوری کشور در منطقه، بررسی موانع و مشکلات، راهکار‌های توسعه و پیشرفت در این حوزه و تحقق شعار سال ۱۴۰۱ پرداخت.

در ادامه‌ نیز دکتر حمیدحسن پور از دانشگاه صنعتی شاهرود، مهندس محسن احمدی شهردار شاهرود، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر احمد نظری معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود و مهندس بشیری رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت در این خصوص نقطه نظرات خود را بیان نمودند.

این جلسه در انتها نیز با جمع بندی نظرات توسط دکتر حسین نیکوفرد عضو هیات علمی دانشکده شیمی و مسئول بسیج اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود به پایان رسید.

2123e0c5-c9f1-4532-869a-c1225bee9efa18bffb5a-b22a-455e-80e0-d4eb907fd6743de12c0f-44f9-4b85-822c-26f9115a8b204c452da0-3c38-446f-8fab-1e3580eac7dd

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #هم اندیشی #بسیج اساتید...3