اخبار و رویدادها: کسب مدال طلا و جایزه ویژه اختراعات کشور لهستان توسط دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود

سه شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۱- ۱۱:۱۳:۰۹

علیرضا هاشمی دانشجو مخترع کارشناسی مهندسی برق دانشگاه صنعتی شاهرود، با اختراعی در زمینه ی اینترنت اشیا (IOT)، مدال طلا و جایزه ویژه اختراعات کشور لهستان در بخش اینترنت اشیا را کسب نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، علیرضا هاشمی دانشجو مخترع کارشناسی مهندسی برق این دانشگاه با اختراعی در زمینه ی اینترنت اشیا (IOT) و با عنوان سیستم ارزیابی عملکرد پاکبان ها بعد از داوری و پس از تایید در مرحله ی پذیرش اولیه، به فینال جشنواره بین المللی ابداعات و اختراعات کشور لهستان (E-NNOVATE 2022) راه یافت و موفق به کسب مدال طلا و جایزه ویژه اختراعات کشور لهستان در بخش اینترنت اشیا این جشنواره شد.

لازم به ذکر است، علیرضا هاشمی دانشجوی دارنده ۴ اختراع ثبت شده در مرکز مالکیت معنوی، مخترع دانشگاه و عضو فدراسیون جهانی مخترعین در ژنو، تاکنون مدال نقره در المپیاد بین المللی مخترعین کشور کره ی جنوبی (سئول)۲۰۱۸، جایزه ی ویژه ی فدراسیون مخترعین ایران در کشورکره ی جنوبی۲۰۱۸، مقام برتر اختراعات جشنواره ی ملی ابن سینا۱۳۹۷، مدال نقره در جشنواره ی مخترعین کشور تایلند ۲۰۱۹، دیپلم افتخار اختراعات دانشگاه فنی روسیه ۲۰۱۹، مدال طلا جشنواره اختراعات کشور کره جنوبی ۲۰۱۹، مدال برنز جشنواره اختراعات کشور سوئیس ویژه اعضای فدراسیون جهانی مخترعین، مدال نقره جشنواره بین المللی ترکیه، جایزه ویژه اختراعات بریتیش، مقام اول جشنواره روز جهانی زمین پاک دانشگاه صنعتی اصفهان و جایزه ویژه انجمن مخترعین مصر را کسب نموده است.

فدراسیون جهانی مخترعین (IFIA)، انجمن مالکیت معنوی اختراعات جهانی (Wiipa) و سازمان مالکیت فکری کشور لهستان از جمله حامیان جشنواره بوده اند.

این جشنواره علمی در زمینه الکترونیک و اینترنت اشیا، شیمی، پزشکی و سلامت به میزبانی کشور لهستان باحضور بیش از 20 کشور دنیا (ایران، ویتنام، تایلند، لهستان، چین، هنگ کنگ، هند، کرواسی، اکراین و....) برگزار شد و در طول سه روز برگزاری این جشنواره بیش از ۱۰۰ طرح پس از تایید در مرحله ی اولیه داوری، مجدد در مرحله فینال مورد ارزیابی قرار گرفتند‌.

روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت را تبریک گفته و آرزومند موفقیت روزافزون برای ایشان است.

IMG-20220621-WA0013_1

کلمات کلیدی: #مخترع #استعداد #دانشجو #مهندسی برق #ابداعات #اختراعات #جشنواره #بین المللی #3