اخبار و رویدادها: اطلاعیه روابط عمومی (35): برگزاری جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با عنوان جشنواره قرن

دوشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۰- ۱۲:۴۲:۲۰

جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در پنجمین دوره خود در سال 1400 با عنوان جشنواره قرن در سطح ملی و بین المللی برگزار خواهد شد.

فراخوان جشنواره قرن

به اطلاع ایده‌پردازان گرامی و کسب و کارهای نوپا می‌رساند، پنجمین دوره از جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با عنوان «جشنواره قرن» توسط بنیاد نیکوکاری جمیلی، با هدف حمایت از ایده‌های دانش بنیان، پرورش استعدادها، تقویت روحیه نوآوری و ایجاد انگیزه و امید در جوانان کشور در 5 حوزه علوم پایه (شیمی، فیزیک، ریاضی و علوم کامپیوتر، علوم زیستی و زمین شناسی) و با 2 رویکرد ویژه «ویروس کرونا و هوش مصنوعی» برگزار می‌شود.

از این رو از علاقمندان دعوت می شود با مراجعه به وبگاه جشنواره به آدرس http://ysf-persia.com/ نسبت به ثبت ایده و اعلام آمادگی برای شرکت در جشنواره اقدام نمایند. یقین داریم پنجمین دوره از این رویداد علمی، جشنواره‌ای به گستره قرن جدید خواهد بود.