نوید فیروزی

استادیار دانشکده صنایع و مدیریت

دکترای تخصصی ادبیات عرفانی

دانشگاه محل فارغ التحصیلی: علامه طباطبایی
زمینه ها و علایق پژوهشی: ادبیات عرفانی- سبک شناسی- بلاغت- زبانِ ایدئولوژیک.
عضویت در مجامع علمی:
افتخارات علمی و اختراعات:
شرح مختصر (درباره):
فارغ التحصیل دورههای کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری (1378-1390) از دانشگاه علامه طباطبایی تهران، شاگرد اول دورۀ دکتری، همکاری با مؤسسات آموزشی و پژوهشی به ترتیب سنوات: شورای گسترش زبان و ادب فارسی (آموزش دانشجویان خارجی در فراگیری زبان فارسی)، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی، دانشنامۀ جهان اسلام (تألیف مقاله)، دانشنامۀ زبان و ادب فارسی (تألیف مقاله)، تدریس در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه علامه طباطبایی (مدعو)، تدریس در مقطع کارشناسی دانشگاه شاهرود، همکاری با مرکز چاپ و نشر دانشگاه شاهرود (ویرایش کتب). navidfirouzi@shahroodut.ac.ir/ navidfiruzi60@yahoo.com
تلفن تماس: 32392205
تلفن داخلی: 2391

علم سنجی

محتوای الکترونیک

تابلوی اعلانات

پاورپوینت نیما یوشیج (1399/9/23)

با سلام و آرزوی سلامتی برای شما دانشجویان گرامی؛ فایل پاورپوینت نیما یوشیج به پیوست تقدیم می شود.

تکرار امتحان (1399/4/2)

با سلام و آرزوی سلامتی برای تمامی دانشجویان گرامی؛ چنانکه مشاهده فرمودید برگزاری امتحان با مشکلاتی مواجه شد و امتحان فردا (3 تیرماه 99) ساعت 14 برگزار خواهد شد. امتحان فردا شامل 30 سؤال تستی است و 35 دقیقه زمان پاسخگویی به آن است. موفق و پیروز باشید.

تعداد سؤالات و زمان امتحان (1399/3/26)

دانشجویان عزیز توجّه داشته باشند امتحان شامل 33 سؤال تستی و مدت زمان پاسخگویی آن 40 دقیقه است. موفق باشید.

مبنای امتحان (1399/3/24)

دانشجویان گرامیِ تمامی گروههای فارسی عمومی که با بنده درس دارند لطفاً دقّت بفرمایند از این پس فایلهای جزوۀ مشترک فقط در گروه یک به اشتراک گذاشته خواهند شد. خواندن و امتحان دادنِ این فایلها برای تمامی دانشجویان در تمامی گروهها الزامی است.

یکسان کردن محتوای درسی تمام گروهها (1399/2/6)

با سلام و آرزوی سلامت و توفیق برای دانشجویان محترم؛ عزیزان دانشجوی گروه های مختلف فارسی عمومی که با بنده درس خود را می گذرانند، توجّه فرمایند. چنانکه می دانید بنده (در تمام سالهای تدریس در دانشگاه صنعتی شاهرود) در گروههای مختلفِ درس فارسی، محتواهای متفاوتی در نظر گرفته و شیوه های مختلفی را در پیش می گرفتم.از جمله در همین نیمسال جاری نیز به عنوان نمونه در یک گروه سعدی، در گروهی ادبیات مشروطه، در گروهی دیگر ریشه های تحوّل در ادبیات مدرن ایران و به همین ترتیب، تدریس می شد. بحران کرونا که تمامی زندگی همۀ ما را تحت تأثیر قرار داده است، بنده را ناگزیر کرده است در این نیمسال در شیوۀ مرسوم و مألوف خود، بازنگری نمایم. بر اساس صحبتهایی که با مدیر محترم گروه دروس عمومی (آقای دکتر ایرانمهر) داشتم و با توجّه به اینکه شیوه و زمان امتحان دقیقاً روشن نیست، از این به بعد تمام گروههای درسی بنده، محتوایی مشترک خواهند داشت و از امروز به تدریج این محتوا را به صورت فایل صوتی-تصویری در سایت دانشگاه بارگذاری خواهم کرد.

زمینه‌های تدریس

سرپرستی پایان‌نامه‌ها

تعداد کل 0

مقالات و کتب

مقالات ژورنالی
مقالات کنفرانسی
تالیف كتاب

پروژه‌های تحقیقاتی

سوابق پژوهشی و اجرایی

دانشجویان دکتری

برنامه هفتگی

برنامه هفتگی 8-10 10-12 12-14 14-16 16-18 18-20
شنبهکلاس 5 معدنکلاس 1 ریاضیکلاس 31 فیزیک
یک‌شنبهحضور در اتاق هفته فرد- کلاس 31 فیزیک هفته زوج حضور در اتاق دانشکده مجازیکلاس 3 مکانیککلاس 6 معدن
دوشنبهکلاس 3 مکانیک فرد- کلاس 5 معدن زوججلسه گروه دانشکده مجازیکلاس 1 ریاضی فرد
سه‌شنبهکلاس 5 معدنکلاس 5 معدنکلاس 200 مدیریت
چهارشنبهحضور در اتاق مجازیحضور در اتاق مجازی
پنج‌شنبه
توضیحات:

پرسش و پاسخ