اخبار و رویدادها: پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد جداسازی از نیمسال نخست 00-99

پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد جداسازی از نیمسال نخست 00-99
سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۹- ۰۰:۱۴:۲۹

با یاری خداوند متعال و پیگیری مسئولین دانشگاه و مدیریت محترم دانشکده، از نیمسال نخست 1400-1399، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی در گرایش فرایندهای جداسازی پذیرش خواهد شد.

با یاری خداوند متعال و پیگیری مسئولین خدوم دانشگاه و مدیریت محترم دانشکده مهندسی شیمی و مواد، این دانشکده از نیمسال نخست تحصیلی 1400-1399، پذیرای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد مهندسی شیمی در گرایش فرایندهای جداسازی خواهد بود.
دانشکده مهندسی شیمی و مواد ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و پیگیریهای دلسوزانه مسئولین محترم دانشگاه صنعتی شاهرود، کسب این موفقیت را به مجموعه دانشگاه و خصوصاً همکاران دانشکده مهندسی شیمی و مواد تبریک عرض نموده و موفقیتهای روزافزون همه عزیزان را از خداوند منان مسئلت دارد.
همچنین مجموعه دانشکده پیشاپیش به دانشجویان پذیرفته شده در این رشته-گرایش تبریک و خیر مقدم عرض نموده و دوره ی پربار و پربرکتی برای عزیزان آرزو دارد.