اخبار و رویدادها: برگزاری وبینار با عنوان فناوری های اطلاعات جغرافیایی

برگزاری وبینار با عنوان فناوری های اطلاعات جغرافیایی
دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۰- ۱۰:۱۱:۱۴

برگزاری وبینار با عنوان فناوری های اطلاعات جغرافیایی

برگزاری وبینار با عنوان فناوری های اطلاعات جغرافیایی توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

قابل توجه همکاران و دانشجویان گرامی

بدینوسیله به استحضار می رساند باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در راستای طرح ملی سردار دلها، اقدام به برگزاری وبینار تخصصی مرز دانش با عنوان "فناوری های اطلاعات جغرافیایی" نموده است. لذا از علاقمندان دعوت می شود در صورت تمایل در این وبینار شرکت نمایند.

زمان: دوشنبه 1400/03/24 ساعت 14

سخنران: دکتر حسنعلی فرجی سبکبار، دانشیار دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران

لینک ورود به جلسه:        http://vc10.semnan.ac.ir/geoime

بعد از وارد کردن لینک، گزینه مهمان (guest) را انتخاب کرده در قسمت نام، آدرس ایمیل خود را وارد نموده و در قسمت کد ورود به جلسه عبارت  geoime2021 را وارد کنید.

لطفا حدود 10 دقیقه قبل از زمان اعلام شده نسبت به برخط بودن و ورود به پیوند اقدام فرمایید. در صورت بروز هر گونه مشکل با شماره 09127321106 تماس حاصل فرمایید. همین شماره در فضای مجازی آماده دریافت نظرات، انتقادات و پیشنهادهای شماست.

دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان