اخبار و رویدادها: اطلاعیه شماره 2 مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه (ویژه دانشجویان)

اطلاعیه شماره 2 مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه (ویژه دانشجویان)
چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۸- ۱۷:۰۰:۳۸

اطلاعیه شماره 2 مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه (ویژه دانشجویان)

به اطلاع دانشجویان (کارشناسی – کارشناسی ارشد- دکتری) می رساند کلیه دروس تئوری ترم جاری به صورت الکترونیکی ارائه می گردد لذا متقضی است به موارد زیر توجه فرمایید.

1- محتوای آموزشی هر درس در صفحه شخصی استاد مربوطه و در بخش محتوای الکترونیک بارگذاری می شود. دانشجویان می بایست با استفاده از محتوای هر درس، مطالب ارائه شده را فرا گیرند.
2- دانشجویان می توانند جهت رفع اشکال از بخش پرسش و پاسخ درنظر گرفته شده برای هر درس، به منظور ارتباط با استاد و طرح سوالات خود استفاده نمایند. اساتید مربوطه در همان بخش یا محتوای آموزشی بعدی، پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.
3- کلاس رفع اشکال آنلاین برای دروس پیوست مطابق زمانبندی اعلام شده برگزار می گردد و دانشجویان هر کلاس موظف به شرکت در جلسات رفع اشکال آنلاین می باشند.

• راهنمای ورود به صفحه شخصی استاد

• راهنمای طرح سوالات

• راهنمای شرکت در کلاس آنلاین

اطلاعیه مهم شماره 1 مرکز آموزشهای الکترونیکی دانشگاه (ویژه اساتید)