اخبار و رویدادها: آغاز ثبت نام انتخابات انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه

آغاز ثبت نام انتخابات انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه
شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۸- ۱۴:۵۰:۲۰

آغاز ثبت نام انتخابات انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه

طبق فراخوان مدیریت انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود، انتخابات انجمن های این دانشگاه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طبق فراخوان مدیریت انجمن های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی اجتماعی این دانشگاه، انتخابات شورای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی سال تحصیلی 1400-1399 آغاز شده است.

دکتر محمد رضا اشرف مدیر انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی ضمن اعلام این خبر گفت: دانشگاه موفق و فعال نیازمند دانشجویان فعال است و محرک دانشجویان انجمن‌های علمی دانشجویی هر دانشکده می باشند، لذا ثبت نام و انتخاب دانشجویان فعال و قوی، موجب پویایی دانشگاه خواهد شد.

علاقه مندان جهت مشارکت در این انتخابات می توانند تا تاریخ 5/12/1398 با مراجعه به دفتر مدیریت انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه فرم مربوطه را دریافت و ثبت نام خود را نهایی نمایند.

دکتر محمود رحیمی مدیر انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در گفتگو با روابط عمومی ضمن اعلام این خبر گفت : 19 انجمن علمی دانشجویی اعضای فعال خود را  معرفی می کنند و هر دانشجوی شرکت کننده در انتخابات باید به اعضای انجمن علمی رشته خود رأی دهد .

گفتنی است این انتخابات همه ساله با حضور گسترده دانشجویان برگزار می شود.

photo_۲۰۲۰-۰۲-۱۵_۱۰-۰۵-۳۴