اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی
شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۸- ۱۱:۳۰:۲۰

دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

آقای محمد اینانلوفر دانشجوی دکتری رشته زراعت از رساله خود دفاع نمود.

به نام خدا

آقای محمد اینانلوفر دانشجوي دكتري در رشته زراعت، گرايش فيزيولوژي گياهان زراعي، روز یکشنبه مورخ 1398/11/13 در محل آمفي تئاتر پرديس كشاورزي بسطام از رساله خويش با عنوان  "تأثیر باکتری های محرک رشد گیاهی و کاربرد کود شیمیایی بر رشد و خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه دارویی شابیزک"  با درجه بسیار خوب دفاع نمود.

در این تحقیق مشخص گردید که آتروپین برگ در آزمایش مزرعه ای نسبت به گلخانه ­ای 4/40% و میزان تجمع اسکوپولامین برگ در آزمایش مزرعه ­ای نسبت به گلخانه­ ای 8/33% افزایش داشته است. در این پژوهش تحقیق بیشتر در خصوص 2 ماده آلکالوئیدی ارزشمند آتروپین و اسکوپولامین بود و با توجه به اینکه بیشترین مقدار آتروپین و اسکوپولامین برگ در 2 آزمایش مزرعه ای و گلخانه ای از تیمار 50% کود شیمیایی توصیه شده بدست آمد، لذا استفاده از کودهای زیستی باعث کاهش استفاده از کود شیمیایی گردیده و حرکت در جهت کشاورزی پایدار نیز در این آزمایش محقق شده است.

اساتید راهنما، دكتر مصطفی حیدری و دکتر حسنعلی نقدی بادی (پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد کشاورزی)

اساتيد مشاور، دكتر مجید تولیت ابوالحسنی (پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد کشاورزی)، دكتر  حسن مکاریان و دکتر محمدرضا عامریان

داوران داخلي، دكتر احمد غلامی و دكتر مهدی برادران فیروزآبادی

داور مدعو از دانشگاه علوم و منابع طبیعی گرگان دكتر خدایار همتی

نماينده تحصيلات تكميلي، دكتر خلیل اژدری

نتيجه اين رساله، 2 مقاله علمي پژوهشي و 2 مقاله کنفرانسی بود.

براي ایشان آرزوي توفيق روز افزون را داريم.