اخبار و رویدادها: اعطای بورسیه تحصیلی در کلیه مقاطع دانشگاهی

اعطای بورسیه تحصیلی در کلیه مقاطع دانشگاهی
شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۸- ۰۹:۳۹:۵۱

اعطای بورسیه تحصیلی در کلیه مقاطع دانشگاهی

اعطای بورسیه تحصیلی در مقاطع کارشناسی، ارشد، دکتری و فوق دکتری توسط بانک توسعه اسلامی برای سال 2021- 2020

به نام خدا
بانک توسعه اسلامی در راستای دستیابی به اهداف توسعه پایدار (SDGs) اقدام به اعطای بورسیه تحصیلی به داوطلبان واجد شرایط کشورهای عضو برای سال تحصیلی 2021 - 2020 میلادی نموده است. این فراخوان (تصویر پیوست) شامل بورسیه در کلیه مقاطع دانشگاهی می باشد. شایان ذکر است به منظور پذیرش در این بورسیه متقاضیان می بایست از یکی از دانشگاه های برتر بین المللی پذیرش قطعی دریافت نموده و مستندات مربوطه نیز طی فرایند ثبت نام الکترونیک برای بانک ارسال گردد.
داوطلبین واجد شرایط تا تاریخ 9 اسفند 1398 (28 فوریه 2020) با مراجعه به وب سایت بانک توسعه اسلامی به آدرس الکترونیکی www.isdb.org در بخش Scholarship اقدامات لازم به منظور تکمیل فرایند ثبت نام و ارسال اطلاعات و مستندات درخواستی صرفاً به صورت آنلاین معمول نمایند.