اخبار و رویدادها: ارائه گزارشی از روند برگزاری مسابقات قهرمانی والیبال دانشجویان دختر تاکنون

ارائه گزارشی از روند برگزاری مسابقات قهرمانی والیبال دانشجویان دختر تاکنون
شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۸- ۰۹:۲۳:۳۲

ارائه گزارشی از روند برگزاری مسابقات قهرمانی والیبال دانشجویان دختر تاکنون

مسابقات قهرمانی والیبال دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه۹ کشور در قالب ۴گروه سه تیمی در مرحله مقدماتی به صورت دوره ای تا روز جمعه 11 بهمن ماه جاری به مدت دو روز به رقابت پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مسابقات قهرمانی والیبال دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه۹ کشور در قالب ۴گروه سه تیمی در مرحله مقدماتی به صورت دوره ای تا پروز جمعه 11 بهمن ماه جاری به مدت دو روز به رقابت پرداختند که در پایان از گروهA دانشگاه صنعتی شاهرود با دو برد به عنوان سرگروه و دانشگاه بینالود نیز با یک برد به عنوان دومین تیم از این گروه به مرحله یک هشتم صعود کردند. از گروهBدانشگاه سمنان با دو برد و دانشگاه سناباد گلبهار با یک برد به عنوان اول و دوم گروه خود به مرحله یک هشتم صعود کردند.

از گروهC نیز دانشگاه فنی و حرفه ای الزهرا(س) و دانشگاه امام رضا(ع) به عنوان اول و دوم گروه خود و از گروهD نیز دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه بیرجند به عنوان اول و دوم گروه خود به مرحله یک هشتم صعود کردند.

در روز شنبه 12 بهمن ماه جاری مسابقات دور یک هشتم برگزار و ۴تیم راه یافته به دور نهایی مشخص می گردند.

لازم به ذکر است متعاقبا اخبار ورزشی این رویداد اعلام می گردد.