اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی
چهارشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۸- ۱۵:۱۶:۴۴

دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

خانم سیده حدیثه بهاری ساروی، دانشجوی دکتری رشته زراعت از رساله خود دفاع نمود.

به نام خدا
خانم سیده حدیثه بهاری ساروی دانشجوی دکتری در رشته زراعت، گرایش فیزیولوژی گیاهان زراعی، روز چهارشنبه مورخ 1398/10/25 در محل آمفی تئاتر پردیس کشاورزی بسطام از رساله خویش با عنوان "اثر قارچ های اندوفیتPiriformospora indica و Trichoderma virens به همراه کاربرد پلی آمین اسپرمیدین در افزایش تحمل به شوری گیاه دارویی استویا -Stevia rebaudiana Bertoni-"  دفاع نمود. اساتید راهنمای وی، دکتر احمد غلامی و دکتر همت الله پیردشتی و اساتید مشاور، دکتر مهدی برادران فیروزآبادی و دکتر  حمیدرضا اصغری بودند. داوران داخلی، دکتر محمدرضا عامریان و دکتر مصطفی حیدری، و داور خارجی نیز دکتر عباس بیابانی بودند. نماینده تحصیلات تکمیلی، دکتر حسن مکاریان بودند. نتیجه این رساله یک مقاله ISI، دو مقاله علمی پژوهشی و دو مقاله همایشی بود.
برای این عزیز آرزوی توفیق روز افزون را داریم.