اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دانشجوی دكتری دانشكده تربیت بدنی

دفاع از رساله دانشجوی دكتری دانشكده تربیت بدنی
شنبه ۹ آذر ۱۳۹۸- ۱۳:۳۷:۲۹

دفاع از رساله دانشجوی دكتری دانشكده تربیت بدنی

محسن سالاری دكتری مدیریت ورزشی دانشكده تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله خود تحت عنوان « تدوین سند راهبردی آمایش سرزمین ورزش استان فارس» با كسب درجه عالی دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، محسن سالاری دكتری مدیریت ورزشی دانشكده تربیت بدنی دانشگاه در روز دوشنبه 27 آبان ماه جاری از رساله خود تحت عنوان" تدوین سند راهبردی آمایش سرزمین ورزش استان فارس"  با راهنمایی دكتر حسن بحرالعلوم و دكتر رضا اندام اعضای هیات علمی این دانشكده، مشاوره دكتر رسول نظری و حضور دكتر علی یونسیان رئیس دانشكده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه به عنوان نماینده تحصیلات تكمیلی  دفاع نمود.

این دانشجو در رساله فوق با حضور دكتر مرتضی دوستی دانشیار دانشگاه مازندران و دكتر سید رضا حسینی نیا  و دكتر هادی باقری اعضای هیات علمی این دانشکده به عنوان داور موفق به كسب درجه عالی شد.

WhatsApp-Image-2019-11-23-at-11.36

بخشی از نتایج این پژوهش به شرح زیر است:

این پژوهش با هدف  تدوین سند راهبردی آمایش سرزمین استان فارس انجام شد. یافته های این تحقیق پراكنش سخت افزاری و نرم افزاری ۱۵ رشته اولویت‌دار ورزش استان در شرایط مطلوب در ۲۹ شهرستان را مشخص نمود. نتایج  نشان داد كه در اغلب پراكندگی های سخت و نرم افزاری ورزش استان عدم توازن  وجود دارد. یافته های بخش آینده نگاری نیز عوامل موثر و سناریوهای لازم برای تحقق هدف كلان افزایش سهم ورزش استان در هویت؛ عزت و اقتدار ملی توسط شورای راهبردی مشخص كرد. بر اساس نتایج این تحقیق اجرای طرح آمایش سرزمین در حوزه ورزش با در نظر گرفتن هر دو بعد مادی و انسانی و احداث خانه های اختصاصی و امكان حمایت هدفمند و همه جانبه از ورزشكاران نخبه و آینده دار می تواند موجب تحقق اهداف توسعه ورزش قهرمانی استان شود.

لازم به ذكر است چاپ دو مقاله معتبر علمی پژوهشی و دو مقاله كنفرانسی از جمله دستاوردهای پژوهش فوق می باشد.

کلمات کلیدی: ##دفاع#رساله#پژوهشی#تربیت_بدنی