اخبار و رویدادها: رویداد استارتاپی شاهکار در دانشگاه صنعتی شاهرود

رویداد استارتاپی شاهکار در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۳ آذر ۱۳۹۸- ۱۴:۲۱:۳۳

رویداد استارتاپی شاهکار در دانشگاه صنعتی شاهرود

رویداد استارتاپی شاهکار با همکاری اداره کارآفرینی دانشگاه صنعتی شاهرود و مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، برای تبدیل ایده به کسب و کار برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، رویداد استارتاپی شاهکار برای تبدیل ایده به کسب و کار طی 54 ساعت آموزش و تجربه با همکاری اداره کارآفرینی این دانشگاه و مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از تاریخ 20 لغایت 22 آذر ماه جاری در محل شتاب دهنده و فضای کار اشتراکی شاهکار دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

کلیه حوزه ها با تاکید بر فناوری اطلاعات و ارتباطات، سلامت، تربیت بدنی و توانبخشی گیاهان داروئی، کشاورزی، صنایع غذایی، محیط زیست، عمران، مکانیک، الکترونیک، کسب و کارهای مبتنی بر وب و موبایل از جمله محورها و موضوعات کلی این رویداد می باشد.

با شرکت در این رویداد کسب مهارتهای کارآفرینی، تغییر بنیادین نگرش نسبت به کارآفرینی، آشنایی با تدوین مدل کسب و کار، یادگیری کار تیمی، پیدا کردن همکار، شبکه سازی با افراد حرفه ای، به دست آوردن انگیزه و ورود به اکوسیستم کارآفرینی کشور میسر می شود.

علاقه مندان جهت ثبت نام بیشتر به آدرس http://shahkarcampus.com مراجعه نمایند.

photo_2019-11-24_08-52-23