اخبار و رویدادها: حضور 29 دانشگاه ایران از جمله دانشگاه صنعتی شاهرود در رتبه بندی تایمز

حضور 29 دانشگاه ایران از جمله دانشگاه صنعتی شاهرود در رتبه بندی تایمز
چهارشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۸- ۱۱:۳۷:۳۲

حضور 29 دانشگاه ایران از جمله دانشگاه صنعتی شاهرود در رتبه بندی تایمز

به استناد اداره روابط عمومی و همکاري های علمی بين المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، 29 دانشگاه از جمله دانشگاه صنعتی شاهرود از کشور ایران در رتبه بندی تایمز حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به استناد اداره روابط عمومی و همکاري های علمی بين المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، محمدجواد دهقانی سرپرست ISCگفت: پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در 2013 میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه های آسیایی را در کنار رتبه بندی های بین المللی خود انجام داد.

وی افزود: در گزارش اخیر رتبه بندی دانشگاه های آسیایی سال 2019 از جمهوری اسلامی ایران تعداد 29 دانشگاه وجود داشته که 4دانشگاه کشور در میان 100 دانشگاه برتر آسیا قرار گرفته اند.

روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه ها است که از 13 شاخص در قالب 5 معیار آموزش 25، پژوهش 30، استنادات 30، درآمد صنعتی 7.5  و وجهه بین المللی 7.5 بهره جسته است. با اینحال در رتبه بندی دانشگاه های آسیایی پس ازمحاسبه امتیازات بر اساس شاخص ها نتایج کسب شده را بر اساس دانشگاه های موجود در این رتبه بندی باز تنظیم می کند. دهقانی گفت: رتبه بندی آسیایی تایمز در سال 2019، تعداد 417 دانشگاه را از 27 کشور در بردارد.

حضور 29 دانشگاه از جمله دانشگاه صنعتی شاهرود از کشور ایران در رتبه بندی تایمز

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام درباره رتبه بندی آسیایی ۲۰۱۹ تایمز گفت: ایران نیز در سال 2019 دارای 29 دانشگاه در بین دانشگاه های برتر آسیایی بوده است که این تعداد در سال 2018  برابر با 18 دانشگاه و در سال 2017 برابر با 14 دانشگاه بوده است. ایران نه تنها به لحاظ تعداد دانشگاه، بلکه به لحاظ جایگاه نیز در سال 2018 رشد قابل ملاحظه ای داشته است.

بر اساس رتبه بندی تایمز در سال 2019 ایران گوی سبقت را از ترکیه ربود.

وی افزود: در سال 2019 ایران گوی سبقت را از ترکیه ربوده است و با 29 دانشگاه نسبت به ترکیه که 23 دانشگاه در رتبه بندی حاضردارد پیشی گرفته است، این در حالی است که در سال 2018 جایگاه ایران به لحاظ تعداد دانشگاه برتر، بعد از کشور ترکیه در کشورهای اسلامی در منطقه قرار گرفته بود.