اخبار و رویدادها: آغاز ثبت نام عتبات دانشگاهیان

آغاز ثبت نام عتبات دانشگاهیان
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۸- ۱۴:۰۲:۳۹

آغاز ثبت نام عتبات دانشگاهیان

ثبت نام بیست و یکمین دوره از عتبات دانشگاهیان از روز شنبه 18 خرداد ماه در سایت لبیک آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی لبیک، حجت الاسلام والمسلمین مطهری پور؛ رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از ثبت نام بیست و یکمین دوره عتبات دانشگاهیان از روز شنبه 18 خرداد ماه جاری در سایت لبیک به نشانیwww.labbayk.ir خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین مطهری پور گفت: ثبت نام از متقاضیان دانشگاهی در گروه های اساتید، متاهلین، دختران و پسران دانشجو و کارکنان دانشگاه ها انجام می گیرد.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان افزود: ثبت نام این دوره به نسبت دوره های قبل زودتر انجام می شود و متقاضیان تشرف به عتبات عالیات می توانند در بازه زمانی ده روزه نسبت به ثبت نام اولیه و شرکت در قرعه کشی اقدام نمایند.

وی افزود: طبق روال دوره های قبل با همکاری بانک ملت، وام یک و نیم میلیون تومانی برای سفرهای زمینی و وام سه میلیون تومانی برای سفرهای هوایی به زائرین دانشگاهی تعلق خواهد گرفت.

گفتنی است؛ جزئیات بیشتر در خصوص ثبت نام تا اعزام بیست و یکمین دوره عتبات دانشگاهیان در نشست خبری به اطلاع دانشگاهیان کشور خواهد رسید.