اخبار و رویدادها: برگزاری انتخابات کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه

برگزاری انتخابات کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه
سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸- ۱۴:۴۰:۲۴

برگزاری انتخابات کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه

مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه انتخابات کانون های فرهنگی و هنری را برگزار نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با هدف زمینه سازی رشد و خلاقیت فرهنگی دانشجویان، انتخابات کانون های فرهنگی و هنری را در روز سه شنبه 31 اردیبهشت ماه جاری به منظور تعیین اعضای شورای مرکزی هر کانون در سال تحصیلی پیشرو برگزار نمود.

در این رقابت که در بین کاندیداهای 13 کانون دانشگاه صورت گرفت 5 دانشجو به عنوان اعضای شورای مرکزی و 2 دانشجو به عنوان عضو علی البدل انتخاب می گردند و در نیمسال اول 98-99 در کانون های فرهنگی و هنری فعالیت خواهند کرد.

لازم به ذکر است پیش از برگزاری انتخابات دانشجویان علاقه مند به کاندید با توجه به شرایط عمومی و اختصاصی کاندیداتوری، در بازه زمانی 15 لغایت 18 اردیبهشت ماه ثبت نام نمودند.

photo_۲۰۱۹-۰۵-۲۱_۱۳-۲۷-۰۵

photo_۲۰۱۹-۰۵-۲۱_۱۳-۲۷-۰۴photo_۲۰۱۹-۰۵-۲۱_۱۱-۲۲-۰۱photo_۲۰۱۹-۰۵-۲۱_۱۱-۲۲-۰۲photo_۲۰۱۹-۰۵-۲۱_۱۳-۲۶-۳۲-(2)photo_۲۰۱۹-۰۵-۲۱_۱۳-۲۶-۳۳photo_۲۰۱۹-۰۵-۲۱_۱۳-۲۶-۳۲