اخبار و رویدادها: عضویت دانشگاه در کارگروه ملی همکاری های ایران و سوئیس

عضویت دانشگاه در کارگروه ملی همکاری های ایران و سوئیس
سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸- ۱۴:۴۸:۵۲

عضویت دانشگاه در کارگروه ملی همکاری های ایران و سوئیس

عضویت دانشگاه صنعتی شاهرود در کارگروه ملی همکاری های ایران و سوئیس.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی نامه ای از سوی سید محمود مدرس هاشمی رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان این دانشگاه به عنوان عضو کارگروه ملی همکاری های ایران و سوئیس اعلام گردیده است.

مشارکت مستقیم دانشگاه صنعتی شاهرود در نقشه راه توسعه روابط تهران- برن، بستر سازی جهت دریافت حمایت مالی از بنیاد ملی علم سوئیس (SNSF)برای پروپوزال های تحقیقاتی مشترک با دانشگاه های سوئی، امکان دریافت بورس از کنفدراسیون سوئیس در مقاطع دکتری و فوق دکتری برای فارغ التحصیلان، مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در کارگاه های تخصصی و پروژه های علمی مشترک بین دانشگاه های ایران و سوئیس و فراهم نمودن بستر مناسب جهت برگزاری دوره های فرصت مطالعاتی برای دانشجویان دکتری و اعضای هیات علمی از جمله مهمترین فواید عضویت به عنوان دانشگاه همکار در میز ایران و سوئیس به شمار می رود.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک این رویداد امید دارد که با همکاری اعضای هیات علمی دانشگاه بتوان از فرصت های موجود در رابطه با این کشور در زمینه های آموزشی و پژوهشی استفاده نمود.