اخبار و رویدادها: اعلام برنامه های ویژه هفته خوابگاه ها دانشجویی دانشگاه

اعلام برنامه های ویژه هفته خوابگاه ها دانشجویی دانشگاه
دوشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸- ۱۵:۱۴:۴۴

اعلام برنامه های ویژه هفته خوابگاه ها دانشجویی دانشگاه

امور دانشجویی دانشگاه هفته خوابگاه های دانشجویی را با شعار سراهای دانشجویی، هسته نوآوری، مهارت محوری و رونق تولیدات دانشجویی برگزار می نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از مدیریت امور دانشجویی دانشگاه، همه ساله برنامه های متنوعی از سوی حوزه معاونت دانشجویی در مجموعه خوابگاه دانشجویان اجرا می گردد که شامل برنامه های  فرهنگی، ورزشی، برگزاری کارگاه ها، جشنواره غذای دانشجویی و بازدید اعضای هیات رئیسه، مدیران ستادی و روسای دانشکده ها از خوابگاه ها می باشد.

امور دانشجویی دانشگاه برنامه های هفته خوابگاه های دانشجویی را با شعار سراهای دانشجویی، هسته نوآوری، مهارت محوری و رونق تولیدات دانشجویی از تاریخ 7 لغایت 13 اردیبهشت ماه جاری برگزار می نماید.

لازم به ذکر است طی این برنامه از دانشجویان برتر در مسابقات فرهنگی، ورزشی و جشنواره غذا و همچنین اتاق های نمونه دانشجویی تقدیر به عمل می آید.

برنامه های هفته خوابگاه ها، ویژه خوابگاه پسران و دختران طبق دو جدول ذیل می باشد: