اخبار و رویدادها: اعلام موافقت قطعی با پذیرش دانشجو در چهار رشته جدید در دانشگاه

اعلام موافقت قطعی با پذیرش دانشجو در چهار رشته جدید در دانشگاه
دوشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۸- ۰۹:۳۶:۴۳

اعلام موافقت قطعی با پذیرش دانشجو در چهار رشته جدید در دانشگاه

اعلام موافقت قطعی با پذیرش دانشجو در چهار رشته جدید از سوی دكتر مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای دانشگاه صنعتی شاهرود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، پیرو نامه ای كه از سوی دكتر مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه ارسال شده است، با پذیرش دانشجو در رشته های مهندسی نقشه برداری (كارشناسی )، مهندسی معدن در گرایش ژئو مكانیك نفت (كارشناسی ارشد )، مهندسی كامپیوتر در گرایش نرم افزار (كارشناسی ارشد ناپیوسته) و علوم زمین گرایش رسوب شناسی و سنگ شناسی رسوبی موافقت قطعی اعلام گردید.

گفتنی است كه رشته ژئومكانیك نفت اولین بار در كشور دایر خواهد شد و سرفصل دروس این رشته را نیز دانشگاه صنعتی شاهرود تهیه كرده است.

نظرات قبلی (1)