اخبار و رويدادها: دو عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان مجری طرح برگزیده دانشگاهی سال 97

دو عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان مجری طرح برگزیده دانشگاهی سال 97
شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۸- ۱۴:۱۲:۰۴

دو عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان مجری طرح برگزیده دانشگاهی سال 97

طی نامه ای از سوی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دكتر غلامحسین كرمی و دكتر منصور فاتح اعضای هیات علمی دانشگاه، به عنوان مجری طرح برگزیده دانشگاهی سال 97 تقدیر و تشكر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی نامه ای از سوی دكتر مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دكتر غلامحسین كرمی عضو دانشكده علوم زمین در طرح بررسی جامع منابع آب كاردستی در استان مازندران مطالعه موردی حوضه هزار و دكتر منصور فاتح عضو هیات علمی دانشكده مهندسی برق و رباتیك در پروژه طراحی انكدر استاندارد jpeg  به عنوان مجری طرح برگزیده دانشگاهی سال 97 تقدیر و تشكر به عمل آمد.

در بخشی از این نامه آمده است:

نظر به تلاش های مستمر جنابعالی در ارتباط با صنعت و دانشگاه و فعال ساختن ظرفیت های بالقوه و استفاده ی مطلوب از فرصت های این عرصه در جهت عرضه فناوری و تبدیل علم به عمل، بدینوسیله مراتب تقدیر و تشكر این وزارت از طرح مربوطه به عمل می آید.

امید آن داریم حلقه ارتباط صنعت و دانشگاه، با دستان توانایتان، بیش از پیش تقویت شود.