اخبار و رویدادها: برگزاری نشست علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه

برگزاری نشست علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷- ۱۴:۰۳:۱۲

برگزاری نشست علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه

نشست علمی با حضور و همت گروه معارف اسلامی و دانشكده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، نشست علمی با حضور و همت گروه معارف اسلامی و دانشكده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه ۲۰ اسفند ۹۷ در سالن سمینار این دانشكده برگزار گردید.

حجت‌الاسلام والمسلمین دكتر علی اصغر نصیری عضو هیات علمی گروه معارف دانشگاه در این نشست به ارایه مقاله ای تحت عنوان، مناسبات تمدن نوین اسلامی و سرمایه اجتماعی در اندیشه امام خمینی (ره) پرداخت و حاضرین در جلسه نیز با سخنران درباره موضوع مطروحه تبادل نظر نمودند.

این نشست علمی موجب ترغیب بیشتر اعضای گروه معارف و اساتید مدعو جهت ارایه مقاله به همایشی شد كه با عنوان "امام خمینی و تمدن نوین اسلامی ایرانی" اردیبهشت ماه سال آتی در دانشگاه مازندران برگزار می شود.

photo_۲۰۱۹-۰۳-۱۱_۲۳-۳۷-۱۷

photo_۲۰۱۹-۰۳-۱۱_۲۳-۳۷-۴۵