اخبار و رویدادها: دانشگاه میزبان مسابقات تكواندو پومسه قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه های كشور

دانشگاه میزبان مسابقات تكواندو پومسه قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه های كشور
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷- ۰۷:۳۵:۰۳

دانشگاه میزبان مسابقات تكواندو پومسه قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه های كشور

مسابقات تكواندو پومسه قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه های كشور در دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مسابقات تكواندو پومسه قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه های كشور با حضور دختران دانشجو از 20 لغایت 22 اسفند ماه جاری طبق زمانبندی اعلام شده در این دانشگاه برگزار گردید.

آئین افتتاح این مسابقه با شركت 12 نفر از كادر داوری، 28 ورزشكار از 9 دانشگاه سراسر كشور و همچنین 10 مربی و سرپرست، 21 اسفند ماه با حضور دكتر علی یونسیان رئیس دانشكده تربیت بدنی دانشگاه و دكتر رضوانی مدیر تربیت بدنی و امور فوق برنامه و سرپرست اجرایی مسابقات، فلور آقاتی سرپرست فنی مسابقات، زهره طهماسبی ناظر فنی، احمد خراطها معاون فنی و معصومه ناظمی معاون اجرایی در سالن ورزشی فجر دانشگاه برگزار شد.

لازم به ذكر است مسابقات تكواندو پومسه قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های كشور نیز در دانشگاه صنعتی شاهرود از تاریخ 22 لغایت 24 اسفند 97 برگزار می گردد.

IMG_0019_1