اخبار و رویدادها: اولین دانشجوی دكتری آب زمین شناسی دانشكده علوم زمین از رساله خود دفاع نمود.

اولین دانشجوی دكتری آب زمین شناسی دانشكده علوم زمین از رساله خود دفاع نمود.
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۷- ۱۲:۳۰:۰۷

اولین دانشجوی دكتری آب زمین شناسی دانشكده علوم زمین  از رساله خود دفاع نمود.

حسن ضیاء دانشجوی دكتری دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله خود تحت عنوان "مقایسه توسعه كارست در سازند‌های جمال، شتری و اسفندیار رشته كوه شتری، ایران مركزی" با كسب درجه عالی دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، حسن ضیاء دكتری هیدروژئولوژی این دانشگاه در روز چهارشنبه 24 بهمن ماه سال جاری از رساله خود تحت عنوان "مقایسه توسعه كارست در سازند‌های جمال، شتری و اسفندیار رشته كوه شتری، ایران مركزی" به راهنمایی دكتر غلامحسین كرمی دانشیار و عضو هیات علمی گروه زمین‌شناسی و مشاوره دكتر عزیزا... طاهری استاد و عضو هیات علمی گروه زمین‌شناسی كاربردی دانشگاه دفاع نمود.

این رساله بر اساس نظر داوران دكتر محسن رضایی دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز و دكتر صمد امامقلی‌زاده دانشیار و عضو هیئت علمی دانشكده كشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود و همچنین دكتر هادی جعفری عضو هیاٌت علمی دانشكده علوم زمین دانشگاه صنعتی شاهرود به كسب درجه عالی نائل گردید.

ضیاء در خصوص رساله خود گفت: در این تحقیق بر اساس مطالعات زمین‌شناسی، هیدروژئولوژی، هیدروژئوشیمیایی، ایزوتوپی و تحلیل داده‌های پمپاژ به ارزیابی توسعه كارست در رشته كوه شتری در ایران مركزی پرداخته شده است. بر‌ اساس نتایج تحقیق وضعیت كمی و كیفی آب و سیستم جریان غالب در كارست‌های منطقه مشخص گردیده است كه جهت مدیریت و بهره‎‌‌‌‌‌برداری منابع آب این منطقه خشك قابل استفاده است.

لازم به ذكر است دو مقاله علمی و پژوهشی و ‌سه مقاله كنفرانسی معتبر حاصل كار تحقیقاتی ایشان می‌باشد.