اخبار و رویدادها: دفاع دانشجوی دكتری جبر دانشگاه صنعتی شاهرود

دفاع دانشجوی دكتری جبر دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۷- ۱۳:۵۲:۲۲

دفاع دانشجوی دكتری جبر دانشگاه صنعتی شاهرود

مرضیه یزدانفر دانشجوی دكتری جبر دانشگاه صنعتی شاهرود با كسب درجه عالی از رساله خود دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مرضیه یزدانفر دكتری جبر این دانشگاه در روز دوشنبه 1 بهمن ماه سال جاری از رساله خود تحت عنوان " بررسی گراف مقسوم علیه صفر حلقه­ی سری­های توانی تعمیم یافته روی حلقه­های ناجابه­جایی " به راهنمایی دكتر ابراهیم هاشمی استاد و عضو هیات علمی گروه ریاضی محض دانشكده علوم ریاضی دانشگاه دفاع نمود.

این رساله بر اساس نظر داوران دكتر علی اكبر استاجی از دانشكده علوم ریاضی دانشگاه حكیم سبزواری و دكتر سیدحیدر جعفری و دكتر عبدا... آل هوز از اعضای هیـأت علمی گروه محض و كاربردی دانشكده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود، به كسب درجه عالی نائل گردید.

یزدانفر درخصوص رساله خود گفت: یكی از ساختارهای مهم جبری كه اخیراً مورد توجه بسیاری قرار گرفته‏، حلقه‌ی سری‌های توانی اریب تعمیم‌یافته است كه تعمیمی از ساختارهای مهم از جمله‌ حلقه‌ی چندجمله‌ای‌های اریب‏، حلقه‌ی چندجمله‌ای‌های اریب لوران‏، حلقه‌ی سری‌های توانی اریب‏، حلقه‌ی سری‌های توانی اریب لوران‏، حلقه‌ی گروهی اریب و …می‌باشد. دانشجوی دكتری جبر همچنین بیان كرد: در این رساله ضمن بررسی برخی خواص پوچ‌سازی حلقه‌‌ی سری‌های توانی تعمیم یافته مانند مك‌كوی بودن‏، زیپ بودن‏، خاصیت  (A)و خاصیت قویاً-AB‏‏، به بررسی خواص گرافی حلقه‌ی سری‌های توانی تعمیم‌یافته و برخی حالات خاص آن پرداختیم.

لازم به ذكر است سه مقالهISI   و یك مقاله scopus و یك مقاله كنفرانسی از جمله دستاورد­های پژوهشی خانم یزدانفر است.