اخبار و رویدادها: دفاع دانشجوی دكتری پترولوژی دانشكده علوم زمین دانشگاه

دفاع دانشجوی دكتری پترولوژی دانشكده علوم زمین دانشگاه
سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۷- ۱۳:۲۹:۳۲

دفاع دانشجوی دكتری پترولوژی دانشكده علوم زمین دانشگاه

مرضیه ویس‌كرمی دانشجوی دكتری پترولوژی دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله خود تحت عنوان "پترولوژی، ژئوشیمی و ژئودینامیك مجموعه دگرگونی ماجراد (جنوب­شرق شاهرود) با كسب درجه عالی دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مرضیه ویس‌كرمی دكتری پترولوژی این دانشگاه در روز چهارشنبه 17 بهمن ماه سال جاری از رساله خود تحت عنوان "پترولوژی، ژئوشیمی و ژئودینامیك مجموعه دگرگونی ماجراد (جنوب­شرق شاهرود)" به راهنمایی دكتر محمود صادقیان دانشیار و عضو هیات علمی گروه پترولوژی و زمین شناسی اقتصادی و مشاوره دكتر حبیب ا... قاسمی استاد و عضو هیات علمی دانشگاه گروه پترولوژی و زمین شناسی اقتصادی دانشگاه دفاع نمود.

photo_۲۰۱۹-۰۲-۰۷_۱۱-۰۵-۱۹

این رساله بر اساس نظر داوران دكتر قاسم قربانی دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه دامغان و دكتر مریم شیبی استادیار و  عضو هیئت علمی دانشكده علوم زمین و همچنین دكتر مهدی رضایی استادیار و عضو هیأت علمی دانشكده علوم زمین دانشگاه صنعتی شاهرود  به كسب درجه عالی نائل گردید.

ویس‌كرمی در خصوص رساله خود گفت: در این تحقیق مجموعه پی سنگی ماجراد سن نئوپروتروزوئیك پسین برای اولین بار در پرتو برخورداری از امكانات دقیق آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت و نتایج ارزشمندی به دست آمد. ایشان به برخی از این نتایج اشاره نمود و افزود: انتساب دامنه سنی قطعی نئوپروتروزوئیك پسین به سنگ­های دگرگونی این مجموعه و معرفی توده­های نفوذی با تركیب گابرودیوریتی به سن ژوراسیك­میانی گزیده ای از نتایج تحقیق فوق می باشد.

گفتنی است خانم مرضیه ویس‌كرمی برای تكمیل تحقیقات خود و انجام برخی آزمایشهای رساله خویش فرصت مطالعاتی شش ماهه خود را در آكادمی علوم چین گذرانده است و حاصل كار تحقیقاتی ایشان چاپ چهار مقاله علمی - پژوهشی و سه مقاله كنفرانسی معتبر است.