اخبار و رویدادها: درخشش كاركنان آقا دانشگاه صنعتي شاهرود در رشته بدمينتون

درخشش كاركنان آقا دانشگاه صنعتي شاهرود در رشته بدمينتون
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۷- ۰۸:۲۳:۵۲

درخشش كاركنان آقا دانشگاه صنعتي شاهرود در رشته بدمينتون

كسب مقام سوم بدمينتون كاركنان آقا دانشگاه صنعتي شاهرود در مسابقات قهرماني بدمينتون كاركنان دانشگاه­هاي منطقه ۹ كشور.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، كاركنان آقا اين دانشگاه در مسابقات قهرماني بدمينتون كاركنان دانشگاه­هاي منطقه ۹ كشور با حضور 5 تيم از تاريخ 4 لغايت 7 بهمن ماه ۹۷ به ميزباني دانشگاه سمنان مقام سوم را كسب نمودند.

امين محمديان، محمدعلي  مظهري، حسين رحيميان، علي اصغر اعظمي و اسماعيل وحدتي به عنوان اعضاء تيم به سرپرستي حسن آقاحسيني در اين مسابقات حضور يافتند.

محمدعلي مظهري از دانشگاه صنعتي شاهرود در بخش انفرادي مقام سوم مشترك را كسب نمود و در بخش تيمي دانشگاه فردوسي مشهد مقام اول، دانشگاه سمنان مقام دوم و دانشگاه صنعتي شاهرود مقام سوممسابقات قهرماني بدمينتون كاركنان دانشگاه­هاي منطقه ۹ را از آن خود كرد.