اخبار و رویدادها: كسب مقام دوم تيمي تنيس روي ميز كاركنان آقا دانشگاه در مسابقات قهرماني منطقه ۹ كشور

شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۷- ۰۸:۲۴:۴۶

كسب مقام دوم تيمي تنيس روي  ميز كاركنان آقا دانشگاه صنعتي شاهرود در مسابقات قهرماني تنيس روي  ميز كاركنان دانشگاه­هاي منطقه ۹ كشور.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، كاركنان آقا اين دانشگاه با حضور در مسابقات قهرماني تنيس روي  ميز كاركنان دانشگاه­هاي منطقه ۹ كشور از تاريخ 4 لغايت 7 بهمن ماه ۹۷ به ميزباني دانشگاه سمنان با حضور 6 تيم توانستند مقام دوم تيمي تنيس روي  ميز را كسب نمايند.

سعيد پندارپور فرد، اميرحسين نائبي آستانه، فرنوش باسليقه و آرش يزداني به عنوان اعضاء تيم به سرپرستي احمد عامري در اين مسابقات شركت كردند.

سعيد پندارپور فرد از دانشگاه صنعتي شاهرود در بخش انفرادي مقام سوم مشترك و همچنين سعيد پندارپورفرد و اميرحسين نايبي آستانه از اين دانشگاه در بخش دونفره مقام سوم مشترك را كسب نمودند.

دانشگاه فردوسي مشهد مقام اول، دانشگاه صنعتي شاهرود مقام دوم، دانشگاه كوثر بجنورد به صورت مشترك با دانشگاه صنعتي قوچان مقام سوم  اين دور از مسابقات را از آن خود كردند.