اخبار و رویدادها: كسب مقام سوم قهرمانی دارت كاركنان دانشگاه های منطقه ۹ كشور

كسب مقام سوم قهرمانی دارت كاركنان دانشگاه های منطقه ۹ كشور
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۷- ۰۸:۵۵:۴۶

كسب مقام سوم قهرمانی دارت كاركنان دانشگاه های منطقه ۹ كشور

كسب مقام سوم دارت كاركنان خانم دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات قهرمانی دارت كاركنان دانشگاه­های منطقه ۹ كشور.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، كاركنان خانم این دانشگاه در مسابقات قهرمانی دارت كاركنان دانشگاه­های منطقه ۹ كشور از تاریخ ۶ لغایت ۸ بهمن ماه ۹۷ با حضور ۷ تیم از دانشگاه­های منطقه ۹ كشور به میزبانی دانشگاه حكیم سبزواری مقام سوم را كسب نمودند.

photo_2019-01-28_16-55-34

photo_2019-01-28_16-55-41

عفت قاضی و مریم امینی در این مسابقات به عنوان اعضا تیم از دانشگاه صنعتی شاهرود و محبوبه وحیدنیا به عنوان مربی و سرپرست تیم حضور یافتند.

عفت قاضی توانست مقام سوم انفرادی این دور از مسابقات را كسب نماید و در بخش دوبل عفت قاضی و مریم امینی به مقام سوم دست یافتند.

در این مسابقات دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه حكیم سبزواری و دانشگاه صنعتی شاهرود به ترتیب مقام اول تا سوم را از آن خود كردند.