اخبار و رویدادها: وحدت حوزه و دانشگاه

وحدت حوزه و دانشگاه

برگزاری جلسه ای به مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه در پردیس کشاورزی بسطام

به نام ایزد یکتا

از خجسته ترین پیامدهای انقلاب اسلامی، وحدت حوزه و دانشگاه است. روز 27 ام آذرماه، یادآور عروج سرخ مجاهدی خستگی ناپذیر و عالمی ربانی، آیت الله مفتح، که از پیشروان اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه بود که به پاس فعالیت های چشم گیر این شهید بزرگوار، این روز را به نام روز وحدت حوزه و دانشگاه نام گذاری کردند. در همین راستا شورای فرهنگی دانشکده کشاورزی، جلسه ای در روز دوشنبه مورخ 26/09/1397، با حضور ریاست محترم دانشکده، جناب آقای دکتر عامریان، معاونت آموزشی و پژوهشی و مدیران گروه و معاونت فرهنگی دانشکده و با حضور مهمانان گرانقدر از حوزه علمیه بسطام متشکل از مدیر محترم حوزه حضرت حجه السلام رشیدی و مدیریت آموزشی حوزه، حضرت حجه السلام سمیعی امام جماعت و از اساتید حوزه بسطام و تعدادی از روحانیون معزز از ساعت 9 الی 10 صبح در محل دفتر ریاست پردیس کشاورزی بسطام برگزار گردید. در ابتدای جلسه رییس دانشکده بیلانی از فعالیتهای فرهنگی ارائه نمودند و بر تامل بیشتر با روحانیت تاکید کردند. سپس مدیر محترم حوزه بسطام بیاناتی در خصوص سالروز هفته وحدت حوزه و دانشگاه بیان کردند و آمادگی حوزه بسطام را در خصوص همکاری در پر رنگ کردن فعالیتهای فرهنگی دانشکده کشاورزی اعلام نمودند.

امید است این گونه جلسات عاملی برای نزدیکی و وحدت هر چه بیشتر این دو رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران باشد تا راهبرد اساسی امام راحل برای تحقق اسلام ناب محمدی جامه عمل پوشانده شود.

و من الله التوفیق