اخبار و رویدادها: بازدید معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود از دانشگاه

بازدید معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود از دانشگاه
شنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۷- ۱۳:۴۵:۲۶

بازدید معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود از دانشگاه

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود در حاشیه دیدارش با رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود از این دانشگاه بازدید نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، پیش از ظهر روز شنبه 17 آذر ماه جاری محمدكرم  محمدی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود از این دانشگاه بازدید نمود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود در ادامه بازدید خود، با حضور در دفتر ریاست دانشگاه  ضمن تبریک روز دانشجو، به نقش و جایگاه دانشگاه پرداخت و همكاری با دستگاه های اجرایی را موجب توسعه ملی و منطقه برشمرد. همچنین در این جلسه پیرامون گسترش همکاری ها در سطح شهرستان و حل مشکلات و معضلات جامعه بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت. در این گفتگو به منظور اجرایی سازی همکاری بین دانشگاه و جامعه و در راستای پیشبرد اهداف مربوطه پیشنهادها و راهکارهایی مطرح شد.

کلمات کلیدی: ##بازدید#فرماندار#