اخبار و رویدادها: برگزاری سلسله نشست های صنعتی با دعوت از شركت های فعال در دانشگاه

برگزاری سلسله نشست های صنعتی با دعوت از شركت های فعال در دانشگاه
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۷- ۱۴:۱۷:۳۲

برگزاری سلسله نشست های صنعتی با دعوت از شركت های فعال در دانشگاه

سلسله نشست های صنعتی با دعوت از شركت های فعال در حوزه صنعت و مهندسی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، اداره كارآفرینی و انجمن علمی دانشجویی مهندسی مكانیك این دانشگاه در راستای تحقق شعار كارآفرینی و با هدف تقویت ارتباط دانشگاهیان با دعوت از شركت های فعال حوزه صنعت و مهندسی، اقدام به برگزاری سلسله نشست های صنعتی در این دانشگاه نموده است.

photo_2018-10-15_13-22-43

در این راستا با شعار پژوهش، فناوری و كارآفرینی با حضور دكتر حمید هراتی زاده، مدیر عامل شركت دانش بنیان نانو شات و عضو هیات علمی دانشكده فیزیك دانشگاه صنعتی شاهرود، اولین سری از این نشست ها در روز سه شنبه 24 مهر ماه سال جاری در محل تالار كتابخانه مركزی پردیس مهندسی و فناوری های نوین دانشگاه برگزار گردید.

اداره كارآفرینی دانشگاه از كلیه دانشجویان و اعضای هیات علمی جهت حضور در این نشست ها دعوت بعمل می آورد.

لازم به ذكر است حضور در این سلسله نشست ها رایگان می باشد.