اخبار و رویدادها: سلسله نشستهای صنعتی با دعوت از شرکتهای فعال در حوزه صنعت و مهندسی

سلسله نشستهای صنعتی با دعوت از شرکتهای فعال در حوزه صنعت و مهندسی
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷- ۱۴:۱۶:۵۷

سلسله نشستهای صنعتی با دعوت از شرکتهای فعال در حوزه صنعت و مهندسی در دانشکده مهندسی مکانیک برگزار می شود.

اداره کارآفرینی دانشگاه صنعتی شاهرود و انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک در راستای تحقق شعار کارآفرینی و با هدف تقویت ارتباط دانشگاهیان با صنعت در نظر دارند نسبت به برگزاری سلسله نشست های صنعتی با دعوت از شرکت های فعال حوزه صنعت و مهندسی اقدام نمایند. در این راستا اولین نشست با حضور دکتر هراتی زاده، مدیر عامل شرکت دانش بنیان نانو شات و عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در روز سه شنبه مورخ 24 مهر ماه 1397 و در محل تالار کتابخانه مرکزی پردیس مهندسی و فناوری های نوین تدارک دیده شده است. حضور در این نشست رایگان بوده و از طرف اداره کارآفرینی و انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک به اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود توصیه میشود.