اخبار و رویدادها: اردوی فرهنگی و تفریحی ویژه دانشجویان جدید الورود

اردوی فرهنگی و تفریحی ویژه دانشجویان جدید الورود
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۷- ۱۰:۴۴:۱۶

اردوی فرهنگی و تفریحی ویژه دانشجویان جدید الورود

اردوی فرهنگی و تفریحی ویژه دانشجویان جدید الورود مهر ماه ۱۳۹7 دانشگاه صنعتی شاهرود به همت اداره كل امور فرهنگی این دانشگاه طبق سه سال گذشته در 19 و 20مهرماه سال جاری در پردیس معدن آموزشی دانشگاه برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، اردوی فرهنگی و تفریحی ویژه دانشجویان جدید الورود مهر ماه ۱۳۹7 این دانشگاه به همت اداره كل امور فرهنگی طبق سه سال گذشته در دو روز متوالی 19 ویژه دانشجویان پسر و ۲0 مهرماه سال جاری ویژه دانشجویان دختر در پردیس معدن آموزشی دانشگاه برگزار می گردد.

photo_۲۰۱۸-۱۰-۰۱_۱۳-۳۶-۱۶

برگزاری نمایشگاه بزرگ كانون های فرهنگی

سرگرمی های متنوع ورزشی و تفریحی، حضور غرفه های دانشجویی جهت معرفی كانون های فرهنگی و هنری، انجمن های علمی و تشكل ها، برگزاری وركشاپ به صورت رایگان به همراه توزیع هدیه دانشگاه به دانشجویان جدید الورود و همچنین صرف ناهار از جمله برنامه های این اردوی فرهنگی و تفریحی می باشد.

لازم به ذكر است، همزمان با این اردو غرفه "بساز و ببر" با هدف ترویج كار آفرینی ویژه دانشجویان دختر در روز جمعه 20 مهر ماه برگزار می شود.

الزام به همراه داشتن كارت دانشجویی جهت پذیرش دانشجویان از دیگر نكات برگزاری این اردوی دانشجویی است.

گفتنی است زمان حركت ۹ صبح هر دو روز و محل حركت از سر درب پردیس مركزی و خوابگاه های دانشجویی تعیین گردیده است.