اخبار و رویدادها: اجرای گروه همسرایی میعاد دانشگاه در شبكه استانی سمنان

اجرای گروه همسرایی میعاد دانشگاه در شبكه استانی سمنان
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷- ۱۱:۳۸:۳۶

اجرای گروه همسرایی میعاد دانشگاه در شبكه استانی سمنان

گروه همسرایی میعاد دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور در برنامه تلویزیونی شب چراغ از پخش شبكه استانی سمنان و اجرای قطعاتی به مناسبت ایام ماه محرم به پیشگاه ائمه معصوم بالاخص سالار شهیدان امام حسین (ع) ادای دین نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، گروه همسرایی میعاد این دانشگاه روز پنجشنبه 12 مهرماه جاری با حضور در برنامه تلویزیونی شب چراغ از پخش شبكه استانی سمنان و اجرای قطعاتی به مناسبت ایام ماه محرم به پیشگاه ائمه معصوم بالاخص سالار شهیدان امام حسین (ع) ادای دین نمودند.

20181005125403

گروه همسرایی میعاد متشكل از كاركنان دانشگاه صنعتی شاهرود با پیگیری ها و هماهنگی های صورت گرفته از سوی حوزه حراست و روابط عمومی دانشگاه توانستند اولین كار خود را درشب شهادت امام زین العابدین (ع) ارائه نمایند.

محمد شاه علی، مجید نوروزیان، محمد ملایی، سعید مزینانی، میثم طاهریان، مهدی حیدری، حجت ناصری، محمد مظهری، مهدی شاه حسینی، مجتبی اكبری از جمله اعضای این گروه همسرایی می باشند.

لازم به ذكر است این گروه تاكنون در چندین برنامه مناسبتی مرتبط  اجرا داشته اند.

روابط عمومی دانشگاه ضمن حمایت از برگزاری اجرای این گروه در برنامه های مختلف، پیشنهاد خواندن سرود دانشگاه را به این گروه داده و برای آنها آرزوی موفقیت و پیشرفت روزافزون  می نماید.