اخبار و رویدادها: درخشش دو دانشجوی دانشگاه در المپیاد دانشجویی كشور

درخشش دو دانشجوی دانشگاه در المپیاد دانشجویی كشور
سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷- ۱۴:۴۶:۳۷

درخشش دو دانشجوی دانشگاه در المپیاد دانشجویی كشور

دو دانشجو دانشگاه موفق به كسب رتبه های برتر در مرحله نهایی بیست و سومین دوره المپیاد دانشجویی كشور گردیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از مركز المپیاد دانشجویی كشور، دو دانشجو این دانشگاه موفق به كسب رتبه های برتر در مرحله نهایی بیست و سومین دوره المپیاد دانشجویی كشور گردیدند.

محمد سجاد جعفری در رشته زراعت و اصلاح نباتات و سید محسن نخعی در رشته مهندسی عمران دانشگاه به ترتیب رتبه 3 و 14 كشوری این دور از مسابقات را از آن خود نمودند.

مرحله نهایی المپیاد دانشجویی در روزهای 28 و 29 تیرماه جاری در محل پردیس فنی و مهندسی دانشگاه شهید عباسپور برگزار شد و برگزیدگان المپیاد غیر متمركز و المپیاد متمركز در آزمون مرحله نهایی با یكدیگر به رقابت پرداختند.

لازم به ذكر است 4 دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان منتخب مرحله اول المپیاد غیرمتمركز در آزمون مرحله نهایی حضور داشتند.

دانشجویان علاقه مند جهت كسب اطلاعات بیشتر در خصوص المپیاد دانشجویی می توانند به سایت المپیاد به نشانی http://olympiad.sanjesh.org مراجعه نمایند.