اخبار و رویدادها: آغاز همکاری دانشگاه با فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین کشور

آغاز همکاری دانشگاه با فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین کشور
سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۷- ۱۴:۵۱:۲۳

آغاز همکاری دانشگاه با فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین کشور

رئيس دانشكده تربيت بدني دانشگاه، بازديد معاون امور استانها فدراسيون ورزش هاي جانبازان و معلولين كشور از آزمايشگاه هاي فيزيولوژي ورزشي و حركات اصلاحي و توانبخشي اين دانشگاه را فتح باب موثري جهت گسترش همكاري هاي دانشگاه با اين فدراسيون دانست.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، سيد احمد سيد باقري معاون امور استانها فدراسيون ورزش هاي جانبازان و معلولين كشور ضمن بازديد از امكانات دانشكده تربيت بدني دانشگاه در روز دوشنبه 26 شهريور 97 به فراهم نمودن همكاري هاي دو جانبه با اين دانشگاه تاكيد نمود.

همچنين در اين بازديد علي رهبري، سعيد باربان، مصطفي افضلي و احسان كامكار ورزشكاران تيم ملي دو و ميداني جوانان از استان سمنان جهت انجام برخي تست هاي بيومكانيكي و مشاهدات عيني آزمايشات با همراهي آقاي فراتي مربي تيم در دانشكده تربيت بدني اين دانشگاه حضور يافتند.

IMG_0065

دكتر علي يونسيان رئيس دانشكده تربيت بدني دانشگاه طي گفتگويي با روابط عمومي ، گفت:پيرو پيگيري هاي بعمل آمده در ارتباط با همكاري هاي دوجانبه بين دانشگاه صنعتي شاهرود و فدراسيون هاي ورزشي جمهوري اسلامي اين بازديد صورت پذيرفت و بصورت پايلوت برخي از آزمايشهاي عملكردي از ورزشكاران تيم ملي بعمل آمد.

وي همچنين به اهميت برقراري چنين ارتباطاتي تاكيد نمود و افزود: امروزه موفقيت تيم هاي ورزشي به خصوص در سطح ملي مرهون نگاه علمي به اين فعاليت ها مي باشد. لذا دانشكده تربيت بدني در همين راستا مصمم گرديد تا از همه ي ظرفيت هاي علمي و آزمايشگاهي جهت توسعه ورزش كشور استفاده نمايد.

يونسيان همكاري با فدراسيون هاي ورزشي كشور را از اولويت هاي اصلي اين دانشكده عنوان نمود و بيان كرد: پس از عقد قرارداد با فدراسيون فوتبال و ارزيابي عملكردي نوجوانان تيم ملي شناي كشور، همكاري با فدراسيون جانبازان و معلولين در خصوص ارزيابي عملكرد ورزشي اين عزيران توسط دستگاه هاي پيشرفته آزمايشگاهي دانشكده به انجام رسيد تا نقطه شروعي براي همكاري بيشتر با اين فدراسيون و فدراسيون هاي ورزشي ديگر باشد و به نوبه خود بتوانيم سهمي در توسعه ورزش كشور داشته باشيم.

IMG_0028

رئيس دانشكده تربيت بدني بازديد معاون امور استانها فدراسيون ورزش هاي جانبازان و معلولين كشور از آزمايشگاه هاي  فيزيولوژي ورزشي و حركات اصلاحي و توانبخشي را فتح باب خوبي جهت گسترش همكاري هاي دانشگاه با اين فدراسيون دانست.