اخبار و رویدادها: اولین دانشجوی دکتری رشته مدیریت ورزشی فارغ التحصیل شد.

اولین دانشجوی دکتری رشته مدیریت ورزشی فارغ التحصیل شد.
یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۷- ۱۵:۲۳:۲۹

اولین دانشجوی دکتری رشته مدیریت ورزشی فارغ التحصیل شد.

اولین دانشجوی دکتری رشته مدیریت ورزشی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله خود دفاع نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، اولین دانشجوی دکتری رشته مدیریت ورزشی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه از رساله خود را با عنوان" طراحی و سنجش نظام ارزیابی عملکرد منابع انسانی وزارت ورزش و جوانان " به راهنمایی دكتر حسن بحرالعلوم و دکتر رضا اندام، و مشاوره دکتر رضا شیخ و داوری دكتر محمد کشتی دار(دانشگاه فردوسی مشهد)، دكتر سید رضا حسینی نیا، دكتر هادی باقری در تاریخ چهارشنبه 21 شهریور ماه 1397 ساعت 10 صبح درمحل آمفی تئاتر دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دفاع نمود و بر اساس نظر داوران با كسب درجه عالی به درجه دکتری نایل گردید.

مجتبی ظریفی دانش آموخته دکتری رشته مدیریت ورزشی دانشکده تربیت بدنی با اشاره به اهمیت موضوع رساله خود اشاره کرد: ارزیابی عملکرد منابع انسانی سازمان ها با شیوهای درست و علمی موجب تشخیص نارسایی ها و ضعف ها، افزایش بهره وری و رشد و ارتقای کیفی امور، پرورش استعدادهای کارکنان و تقویت انگیزش آنها، ایجاد فرصت رقابت سالم، برقراری نظام شایسته سالاری و بهبود مدیریت خواهد شد.

photo_2018-09-16_15-10-53

ظریفی همچنین در خصوص نتایج رساله خود عنوان کرد: سه عامل گزینش کارمندان (کارمندگزینی، آشناسازی شغلی، آموزش و توانمندسازی، استفاده مؤثر از کارمندان)، شاخص های عملکردی منابع انسانی (شاخص های رفتاری منابع انسانی، ویژگی های روانشناختی، ظرفیت ها و مهارت ها)، حفظ کارمندان (جبران خدمت، حفظ و نگه داشت و جانشین پروری) برای طراحی و سنجش نظام ارزیابی عملکرد منابع انسانی وزارت ورزش و جوانان مناسب می باشند.

وی تأکید نمود: وزارت ورزش و جوانان با توجه به نتایج پژوهش می بایست با استقرار نظام ارزیابی عملکرد منابع انسانی، امکان مقایسه عملکرد کارکنان این وزارتخانه و مشخص کردن افراد موفق و به تبع آن تخصیص بودجه و پاداش بیشتر به آنان را فراهم نماید.