اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه هماهنگی ستاد استقبال دانشجویان جدیدالورود

برگزاری جلسه هماهنگی ستاد استقبال دانشجویان جدیدالورود
سه شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۷- ۱۴:۳۳:۴۴

برگزاری جلسه هماهنگی ستاد استقبال دانشجویان جدیدالورود

شورای فرهنگی دانشگاه متشكل از حوزه های مرتبط با دانشجویان طی جلسه ای به برنامه ریزی استقبال از دانشجویان جدیدالورود پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، ستاد استقبال دانشجویان جدید الورود دانشگاه صبح روز سه شنبه 20 شهریور ماه جاری طی جلسه  ای در دفتر ریاست به بحث و تبادل نظر در خصوص برنامه ریزی های مرتبط با ورود دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی در این دانشگاه نمودند.

IMG_0000

شورای فرهنگی دانشگاه در این نشسست به لزوم دقت نظر كافی به فرآیند ثبت نام دانشجویان جدید، به برنامه ریزی مناسب برای حل مشكلات دانشجویی در همه زمینه ها تاكید نمود و موارد زیر به تصویب رسید.

به مناسبت هفته دفاع مقدس و بازگشایی دانشگاهها در سال تحصیلی جدید، مراسم بزرگداشت یاد و خاطره شهدا در یادمان شهدای گمنام واقع در پردیس مهندسی و فناوریهای نوین در روز دوشنبه 2/7/1397 برگزار شود.

آئین معارفه دانشجویان جدیدالورود روز دوشنبه مورخه نهم مهر ماه 97برگزار شود.

همچنین  اردوهای دانشجویی دو روزه دختران و پسران در تاریخ های 19 و 20 مهرماه در محل پردیس معدن آموزشی دانشگاه با همكاری همه واحدهای دانشگاه برای  آشنایی بیشتر دانشجویان با فضای دانشگاه برگزار می گردد.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود ورود دانشجویان جدید را خیر مقدم می گوید.