اخبار و رویدادها: افتخارات دانشجویان پسر دانشگاه در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی

افتخارات دانشجویان پسر دانشگاه در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی
چهارشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۷- ۱۰:۰۵:۴۸

افتخارات دانشجویان پسر دانشگاه در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی

نتایج چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور  از تاریخ 9 لغایت 19 مرداد ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار گردید.

2_3

کسب مقام پنجم تیمی در رشته بسکتبال

در اين مسابقات دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود در گروه خود با شکست دانشگاه ملایر با نتیجه 72 بر 46 در گروه درخشید. اما بازی با دانشگاه صنعتی امیر کبیر با اینکه تا دقایق پایانی تیم دانشگاه صنعتی شاهرود پیش تر یود با نتیجه 66 بر 62 بازی را واگذار و به مصاف تیم دانشگاه زنجان رفت. در سومین بازی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود با دانشگاه زنجان با نتیجه 54 بر 45 این تیم را شکست داده و توانست به عنوان تیم دوم گروه خود به مرحله بعد صعود کند. همچنین در دور ضربدری با دانشگاه تهران در حالی که  بازی تا پایان کوارتر سوم با اختلاف اندک حتی در شرایطی 5 امتیاز به نفع دانشگاه تهران جلو بود، با نتیجه 78 بر 58 بازی را واگذار و به مصاف تیم دانشگاه گلستان رفت و با نتیجه 78 بر 70 توانست این تیم را مغلوب نماید و برای کسب عنوان پنجم به مصاف تیم دانشگاه شهرکرد رفت.دانشجویان تیم دانشگاه صنعتی شاهرود در پایان توانستند با نتیجه 73 بر 66 دانشگاه شهرکرد را شکست دهند و در بین 16 تیم، به مدت 10 روز  و با حضور بیش از ۱۰۰ ورزشكار به مقام پنجم تیمی دست یابند.

سجاد دائمی مقدم حسینی ئی، مهیار رئیسیان نژاد ،سید ابوالفضل امیرخلیلی، رضاکهساری، سجاد شاکری، صادق حبیب زاده خامنه، صالح مرادیان، علی قیسی،عماد انصاری ارده جانی، مجید رحیمیان، محمد محمدی و مهراب رضازاده رودکلی بازیکنان تیم بسکتبال دانشگاه با مربی گری حسین رحیمیان و سرپرستی مهندس مجتبی پیشدادیان  در این مسابقات حضور یافتند.همچنین صالح مرادیان به عنوان قهرمان اسلم دانک (حرکات نمایشی بسکتبال) در این دوره از مسابقات از دانشگاه صنعتی شاهرود معرفی شد.

3_2

افتخارات دانشجویان پسر در رشته تکواندو

مسابقات تکواندو دانشجویان پسر  با حضور 56 دانشگاه و بیش از 100 ورزشکار به مدت 5 روز برگزار شد.

این مسابقات در بخش انفرادی و تیمی به صورت دوره ای برگزار شد که سهم تیم تکواندو دانشگاه صنعتی شاهرود  با اعزام سه ورزشکار دو مقام انفرادی شد.

سهراب دفاعی، علی رضائ و رضا رضائی بازیکنان تیم تکواندو دانشگاه با با مربی گری کاظم کبیریان در این مسابقات حضور یافتند.

افتخارات دانشجویان پسر در رشته کشتی

مسابقات کشتی دانشجویان پسر با حضور 84 دانشگاه و بیش از 100 ورزشکار به مدت 4 روز برگزار شد. این مسابقات در بخش انفرادی و تیمی به صورت دوره ای همراه بود که سهم تیم کشتی دانشگاه صنعتی شاهرود دو مقام انفرادی در وزن های 57- و 77- شد.

اسامی بازیکنان تیم کشتی پسران دانشگاه صنعتی شاهرود:

محمد حسین حیدریه در وزن 57- کیلوگرم، جمیل رحمانی و محمد باد پیما در رشته کشتی آزاد

بهمن صاحبکاری در وزن 77- کیلوگرم، رسول سایری و حمیدرضا رئیسی در رشته کشتی فرنگی

مربی: دکتر عادل دنیایی                  سرپرست : جناب آقای دکتر عین ا... نادری

1_2

کاروان ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی شاهرود در رشته های بسکتبال، تکواندو ، کشتی آزاد و فرنگی، کاراته، جودو ، شنا، دو ومیدانی و بدمینتون با سرپرستی کاروان احمد خراطها در این دوره از مسابقات شرکت نمود که توانست به رتبه 29 رنکینگ و امتیازات دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور از بین بیش از 100 دانشگاه شرکت کننده در این المپیاد دست یابند.