اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی
سه شنبه ۵ تیر ۱۳۹۷- ۱۰:۱۵:۰۶

دفاع از رساله دکتری در دانشکده کشاورزی

خانم زهرا بیطرفان، دانشجوی دکتری رشته زراعت با درجه بسیار خوب از رساله خود دفاع نمود.

به نام خدا
خانم زهرا بیطرفان دانشجوی دکتری در رشته زراعت روز دوشنبه مورخ 1397/4/4 در محل آمفی تئاتر پردیس کشاورزی بسطام از رساله خویش با عنوان "ارزیابی اکوفیزیولوژیکی پاسخ اکوتیپهای شنبلیله به تنش خشکی آخر فصل در شرایط کاربرد و عدم کاربرد بیوچار" با درجه بسیار خوب دفاع نمود. اساتید راهنمای وی، دکتر حمیدرضا اصغری و دکتر طاهره حسنلو و اساتید مشاور، دکتر احمد غلامی و دکتر فؤاد مرادی بودند. نتیجه پژوهش وی 2 مقاله علمی پژوهشی و 2 مقاله کنفرانسی بود.

1. تأثیر بیوچار بر میزان تریگونلین بذر اکوتیپهای گیاه دارویی شنبلیله (Trigonella foenum-graceum L.) در شرایط کمآبیاری
  2. پاسخ تودههای بومی گیاه دارویی شنبلیله (Trigonella foenum-graceum L.) به کاربرد بیوچار در شرایط کمآبیاری
  3. تأثیر کاربرد بیوچار بر عملکرد و اجزای عملکرد اکوتیپ های گیاه دارویی شنبلیله در رژیمهای مختلف آبیاری
  4. (.The effect of high concentration of Biochar on yield components of water stressed and irrigated fenugreek (Trigonella foenum-graceum L