اخبار و رویدادها: دهمین دوره نمایشگاه تخصصی جوانه دانشکده کشاورزی دانشگاه

دهمین دوره نمایشگاه تخصصی جوانه دانشکده کشاورزی دانشگاه
دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷- ۰۸:۳۹:۳۲

دهمین دوره نمایشگاه تخصصی جوانه دانشکده کشاورزی دانشگاه

به همت انجمن علمی-دانشجویی دانشکده کشاورزی دهمین دوره نمایشگاه تخصصی جوانه این دانشکده از تاریخ 23 الی 25 اردیبهشت ماه 97 در حال برگزاری می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به همت انجمن علمی-دانشجویی دانشکده کشاورزی این دانشگاه دهمین دوره نمایشگاه تخصصی جوانه از تاریخ 23 اردیبهشت الی 25 اردیبهشت ماه جاری جهت بازدید علاقه مندان در حال برگزاری می باشد.

در این دوره نمایشگاه دانشجویان مشتاق برای معرفی رشته خود، غرفه آرایی و ارائه مطالب در پنج رشته غرفه باغبانی،  غرفه زراعت، غرفه مهندسی مکانیک بیوسیستم، غرفه گیاهپزشکی، غرفه مهندسی آب و خاک اعلام آمادگی نمودند.

IMG_0019

شایان ذکر است امسال علاوه بر غرفه های فوق یک غرفه با عنوان (آینده سازان کشاورزی) با هدف معرفی خطرات و آینده رشته کشاورزی به بازدیدکنندگان برپا گردیده است.

تیم انجمن علمی-دانشجویی دانشکده کشاورزی در این دوره حسین عرب(دبیر انجمن)، محمدجواد سلیمانی، سیدعلی یداللهی، علی رضایی و حمیدرضا علیان‌نژاد هستند.

IMG_0048