اخبار و رویدادها: مسابقاتي ويژه دانشگاهيان دانشگاه صنعتي شاهرود در ماه مبارك رمضان

مسابقاتي ويژه دانشگاهيان دانشگاه صنعتي شاهرود در ماه مبارك رمضان
دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷- ۱۵:۲۴:۲۰

مسابقاتي ويژه دانشگاهيان دانشگاه صنعتي شاهرود در ماه مبارك رمضان

به مناسبت فرا رسيدن ماه مبارك رمضان مسابقه كتبي نسيم رحمت و مسابقه مجازي ضيافت نور  ويژه دانشگاهيان دانشگاه صنعتي شاهرود.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، به مناسبت فرا رسيدن ماه مبارك رمضان هر روز يك سوال از سخنان در مسجد نور و پيامبر اعظم بعد از نماز ظهر و عصر در قالب  مسابقه كتبي نسيم رحمت مطرح مي گردد همچنين روزانه يك سوال قرآني در شبكه هاي اطلاع رساني ايراني به آدرس @nahadSUT در قالب مسابقه مجازي ضيافت نور ويژه دانشگاهيان دانشگاه صنعتي شاهرود بارگذاري خواهد شد.

aa

لازم به ذكر است شركت كنندگان در مسابقه نسيم رحمت بايد پاسخبرگ را پس از درج نام، نام خانوادگي، شماره شناسنامه و شماره تماس تا انتهاي جلسه همان روز در صندوق پاسخنامه مربوط به مسابقه بيندازند. شركت كنندگان در مسابقه ضيافت نور  نيز پاسخ سوال را با ذكر نام، نام خانوادگي و شماره شناسنامه تا ساعت 24 همان روز به حساب كاربري @nahad_SUT در يك پيام رسان ارسال نمايند.

ee

در پايان ماه مبارك رمضان بر اساس بيشترين پاسخ صحيح به سوالات، شركت كنندگان در هر دو مسابقه در ليست قرعه كشي كمك هزينه سفر زيارتي كربلاي معلي، مشهد مقدس و هداياي نقدي قرار خواهند گرفت.