اخبار و رویدادها: اعطاي جايزه 1000 دلاري «پروفسور ناج عزيز» به فارغ التحصيل دانشگاه صنعتي شاهرود

اعطاي جايزه 1000 دلاري «پروفسور ناج عزيز» به فارغ التحصيل دانشگاه صنعتي شاهرود
یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷- ۱۲:۱۲:۳۵

اعطاي جايزه 1000 دلاري «پروفسور ناج عزيز» به فارغ التحصيل دانشگاه صنعتي شاهرود

در مراسم اختتاميه چهارمين كنگره ملي زغال¬سنگ ايران جايزه 1000 دلاري «پروفسور ناج عزيز» به «دكتر عادل طاهري» فارغ التحصيل دانشكده مهندسي معدن، نفت و ژئوفيزيك دانشگاه صنعتي شاهرود اعطا شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود،  بر اساس هماهنگي­ هاي صورت گرفته از سوي دبيرخانه كنگره ملي زغال­سنگ ايران با «پروفسور ناج عزيز» استاد تمام بازنشسته دانشگاه ولونگونگ استراليا، مقرر گرديد در هر دوره از برگزاري اين كنگره به تشخيص هيات داوران و با حضور «پروفسور ناج عزيز» به برنده كنگره جايزه­اي به نام ايشان به پايان­نامه كارشناسي ارشد يا رساله دكتري كه در دانشگاه ­هاي ايران در زمينه زغال­سنگ (زمين ­شناسي، اكتشاف، استخراج، مكانيك سنگ، فرآوري و ايمني، بهداشت و محيط­زيست) انجام مي­شود و حائز شرايط لازم باشد، اعطا  مي گردد.

اولين دوره از اين جايزه در مراسم اختتاميه چهارمين كنگره ملي زغال­سنگ ايران كه در فروردين ماه سال جاري در شركت زغال سنگ پروده طبس برگزار شد به «دكتر عادل طاهري» فارغ التحصيل دانشكده مهندسي معدن، نفت و ژئوفيزيك دانشگاه صنعتي شاهرود با موضوع رساله دكتري «مدل­سازي جريان گاز متان در منافذ زغال­سنگ به ­منظور عمليات گاززدايي و اعتبارسنجي آن در معدن زغال­سنگ پروده طبس»  با چندين مقاله ISI و كنفرانسي اعطا شد.

ff

شرايط اعطاي اين جايزه در اين دوره از كنگره به شرح زير بود:

1- متقاضي استفاده از اين جايزه بايد از پايان­ نامه/ رساله خود از تاريخ 31 شهريورماه سال 1395 لغايت 15 بهمن 1396 دفاع كرده باشد (بازه زماني بين كنگره قبل و كنگره جاري).

2- حداقل يك مقاله ISI مستخرج از پايان­نامه/ رساله فرد متقاضي در مجلاتي كه در ليست JCR آمده است به چاپ رسيده باشد.

3- يك نامه تائيديه رسمي كه به مهر و امضاي استاد راهنما يا استاد داور، متقاضي رسيده باشد به دبيرخانه كنگره ارسال گردد.

4- كميته علمي كنگره ملي زغال­ سنگ ايران مسئول رسيدگي به پرونده متقاضي و انتخاب نفر/نفرات برنده است.