اخبار و رویدادها: گوشه ای از درخشش دانشجویان پسر دانشگاه در مسابقات دانشگاه های منطقه ۹ كشور

گوشه ای از درخشش دانشجویان پسر دانشگاه در مسابقات دانشگاه های منطقه ۹ كشور
دوشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۶- ۱۴:۱۸:۲۴

گزارش عملكرد تعدادی از تیم های ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه در مسابقات دانشگاه های منطقه ۹ كشور.

قهرمانی تیم جودو دانشجویان پسر دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مسابقات قهرمانی جودو دانشجویان پسر منطقه ۹كشوردر تاریخ ۹ الی ۱۱ اسفند ماه به میزبانی دانشگاه بجنورد برگزار گردید و تیم دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور مقام آوران محمد رضا كریمی مقام اول وزن ۸۱ كیلو، محمد نبی زاده مقام سوم وزن ۶۶ كیلو، رسول سایری مقام سوم وزن ۶۰ كیلو با كسب یك مدال طلا و دو مقام برنز به مقام سوم این مسابقات دست یافت.

در این دوره از مسابقات موسسه غیرانتفاعی گلبهار ۳ مدال طلا، ۳ نقره و ۲ برنز، دانشگاه بجنورد ۳ مدال طلا و ۳ نقره و فردوسی مشهد ۳ مدال نقره و ۲ برنز را كسب نمودند.

محمد رضا كریمی، محمدنبی زاده ، رسول سایری، محمدبادپیما، جمیل رحمانی،  محمد ثباتی و علی كارگری با مربیگری و سرپرستی ابراهیم رمضانی در این دور از مسابقات حضور یافتند.

photo_۲۰۱۸-۰۳-۱۸_۱۲-۰۵-۴۹

كسب مقام دوم تیمی ورزشكاران پسر در رشته كاراته

دانشجویان  ورزشكار پسر دانشگاه در رشته كاراته با شركت در مسابقات دانشگاه های منطقه ۹ كشور در شهرستان تربت حیدریه از تاریخ  ۸اسفند لغایت ۱۰ اسفند ۹۶ مقام دوم تیمی را كسب نمودند.

هادی ملاح با كسب مدال طلا، مهدی معصومی با كسب مدال طلا، علیرضا محمدی با كسب مدال برنز، محمد جلالی،  پدرام كوشكی، رسول زمانی اعضای تیم كاراته با مربیگری مسعود رشیدی و سرپرستی داریوش رضایی در این مسابقات شركت نمودند.

photo_۲۰۱۸-۰۳-۱۸_۱۲-۰۷-۰۴

قهرمانی بسكتبال دانشجویان پسر دانشگاه

مسابقات قهرمانی بسكتبال دانشجویان پسر منطقه ۹كشور با شركت ۷ تیم از تاریخ ۷ الی ۱۲ اسفند ماه به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید و تیم دانشگاه با كسب عنوان قهرمانی این مسابقات موفق به كسب سهمیه حضور در المپیاد دانشجویان كشور در تابستان ۹۷ گردید. تیم های سناباد گلبهار و فردوسی مشهد بترتیب دوم و سوم شدند.

محمد محمدی، صادق حبیب زاده، عماد انصاری، مجید رحیمیان، مهیار رئیسیان، صالح مرادیان، سجاددائمی مقدم، علی قیسی، مجتبی طهرانی، رضا كهساری، پویا همت آبادی، شروین خوش قدم به عنوان اعضای این تیم و حسین رحیمیان سرمربی، پویا دماوندی مربی بدنسازی و محمدابراهیم متین سرپرست فنی این تیم بوده اند.

كسب مقام سوم تیم تكواندو دانشجویان پسر دانشگاه

تیم تكواندو دانشجویان پسر دانشگاه با شركت سهراب دفاعی-مقام اول، علی رضایی-مقام دوم، رضا رضایی-مقام دوم و  مربیگری كاظم كبیریان در مسابقات قهرمانی تكواندو دانشجویان پسر منطقه 9 كشور از تاریخ 16 -18 اسفند ماه 96 به میزبانی دانشگاه دامغان، با اقتدار توانست  به مقام سوم این دوره از مسابقات دست یابد.

photo_۲۰۱۸-۰۳-۱۸_۱۴-۱۹-۵۷

كسب مقام دوم مسابقات بدمینتون دانشجویان پسر دانشگاه

مسابقات بدمینتون دانشجویان پسر منطقه 9 كشور در تاریخ 5 -8 بهمن ماه 96 به میزبانی دانشگاه بیرجند برگزار گردید و تیم بدمینتون دانشگاه با بازی صالح مرادیان, فرید سیادت زاده, منصور كارگزار, سعید كاظمی و مهرداد مهدوی خواه و مربی گری آقای اعظمی توانست سهمیه المپیاد 14 را كسب نماید.

همچنین فرید سیادت زاده و منصور كارگزار در بازی دوبل مقام سوم مسابقات بدمینتون دانشجویان پسر منطقه9 كشور را كسب نمودند.