اخبار و رویدادها: تقدیر و تشکر رئیس دانشگاه از مسئولین و مدیران دانشگاه در جلسه پاياني سال

تقدیر و تشکر رئیس دانشگاه از مسئولین و مدیران دانشگاه در جلسه پاياني سال
چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۶- ۱۶:۵۷:۲۲

تقدیر و تشکر رئیس دانشگاه از مسئولین و مدیران دانشگاه در جلسه پاياني سال

جلسه پايان سال شوراي دانشگاه با حضور هيات رئيسه، هیات ممیزه، اعضای کمیسیون هیات امنا و مديران ستادي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، پيش از ظهر روز 22 اسفند ماه 96 جلسه پايان سال شوراي دانشگاه  با حضور هيات رئيسه، مديران ستادي و نمايندگان اعضاي هيات علمي در محل سالن اجتماعات كوثر اين دانشگاه برگزار گرديد.

دكتر محمدمهدي فاتح رئيس دانشگاه در اين جلسه ضمن تشكر از حوزه هاي مختلف دانشگاه، اعضاي هيات امنا، كميسيون دائمي، هيات مميزه، كميسيون ماده يك و مديران ستادي به تقدير و تشكر از كليه مدال آوران دانشگاه و گراميداشت ياد شهدا پرداخت. دكتر فاتح با اشاره به برگزاري برنامه هاي مختلفي در طول سال، از زحمات واحدهاي مختلف دانشگاه تقدير و تشكر نمود.

حجت الاسلام و المسلمين فندرسكي مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه نيز در اين نشست با ايراد سخنراني در خصوص نگاه دين به سنت هاي ملي و سنت هايي كه موجب الفت بين مردم مي شود تاكيد كرد.

دكتر هادي قرباني معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه طي صحبت هاي خود به فعاليت هاي متعدد كانون هاي فرهنگي، تشكل ها، اردو دانشجويان جديد الورود، انجمن هاي علمي، برنامه هاي دانش آموزي، جلسات هيات نظارت و جشن عيدانه اشاره نمود.

دكتر علي دستفان معاون پژوهشي دانشگاه در اين جلسه  ضمن تبريك در خصوص انعقاد قرارداد پروژه كلان نفتي دانشگاه به ارائه گزارشي از وضعيت فعاليت هاي پژوهشي پرداخت و با اشاره به عملكرد مركز رشد فناوري هاي نوين و آمادگي طرح هاي مسابقات دانشجويي، به اهميت كارآفريني در دانشگاه ها تاكيد نمود.

دكتر ناصر گودرزي معاون آموزشي دانشگاه همچنين به مواردي از جمله ترم بندي دروس، برگزاري آزمون هاي مختلف، استعداد هاي درخشان و المپياد هاي دانشجويي كشوري، بازنگري شيوه نامه هاي آموزش، بازديد، كارآموزي و موارد مرتبط با عملكرد حوزه آموزش دانشگاه پرداخت.

دكتر رمضان رمضاني اومالي معاون دانشجويي دانشگاه به فعاليت هاي دو بخش اصلي در اين حوزه و سه مديريت دانشجويي، تربيت بدني و مركزه مشاوره اشاره كرد و گفت: دانشجويان اين دانشگاه در 9 رشته ويژه دانشجويان دختر و 12 رشته ويژه دانشجويان پسر جهت مشاركت در المپياد هاي ورزشي آمادگي حضور دارند. ايشان در اين جلسه به كسب مقام هاي مختلف ورزشي توسط دانشجويان دانشگاه و كسب افتخارات ورزشي در طول سال گذشته پرداخت.