اخبار و رویدادها: دیدار هیات رئیسه با هیأت علمی دانشكده مهندسی شیمی ومواد دانشگاه صنعتی شاهرود

دیدار هیات رئیسه با هیأت علمی دانشكده مهندسی شیمی ومواد دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۶- ۱۶:۰۰:۵۵

هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با اعضای هیات علمی دانشكده مهندسی شیمی ومواد دیدار و گفتگو كردند.

درابتدای جلسه دكتر جعفری رئیس دانشكده ضمن خوش آمدگویی و تشكر از حضور هیأت رئیسه گزارشی در خصوص آمار از دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی، اعضای هیأت علمی، جذب اعضای هیأت علمی و رشته های دوره ای ارشد، تخصیص قضای آزمایشگاهی و كارگاهی ارائه نمود.

طی این دیدار رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن تشكر از رئیس دانشكده، اعضای هیأت علمی گفت: اعضای هیإأت علمی كه توانمندی درآموزش، پژوهش،چاپ مقاله،چاپ كتاب، طرح تحقیقاتی و پژوهشی،فناوری های تولید محصول دارند باید در همه شاخه فعالیت قوی نمایند تا باعث پیشرفت و ارتقای دانشگاه شوند.

دكتر فاتح با اشاره به اهمیت كارآفرینی بیان داشت: دربرگزاری همایش های ملی و آموزش دوره های مهارتی فعال شوید و بتوانید سبب آموزش به دانشجویان شوید.وی همچنین به اهمیت تعداد آمار فارغ التحصیلان شاغل به كار برای دانشگاه تاكید نمود.

در ادامه این دیدار هیات رئیسه دانشگاه ضمن بحث و تبادل نظر به سوالات مطرح شده از جانب اعضای هیات علمی در حوزه تخصصی خود پاسخ دادند.